kuzeykore
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
ben memnun değilim tavsiye etmemAkko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi
Bu klavyeyi alan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim , tank gibi diyodunuz bunu almayı düşünüyorum ne gibi özelliği var ve değermi kullanan arkadaşlara sorumdur
Hocam nesi hoşunuza gitmedi biraz açarmısınızben memnun değilim tavsiye etmem
gerek yazılımsal olarak çok karmaşık gerek ışık seviyesi çok düşük bu fiyat bandında beklentimin çok çok daha altında kaldıHocam nesi hoşunuza gitmedi biraz açarmısınız
ışık şiddeti benimde hoşuma gitmedi ama öteki türlü bir sıkıntı yok hocam ya sanki yazılımı da gayet güzelgerek yazılımsal olarak çok karmaşık gerek ışık seviyesi çok düşük bu fiyat bandında beklentimin çok çok daha altında kaldı
modlama tuş atama vs.Yazılım falan ne işe yarıyor klavyede hocam
bana göre çok karmaşık işimi halledemedim anlamakta zorlandım switchlerini beğenmedim ama hotswap zaten değiştirirm sorun değil ancak iade sürem geçmeseydi iade ederdim kesinlikleışık şiddeti benimde hoşuma gitmedi ama öteki türlü bir sıkıntı yok hocam ya sanki yazılımı da gayet güzel
Fps oyunu oynamıyorum çok fazlaHissiyat için alanlar zortlar manyetik switchli klavyeyi bırakında hardcore fps oyuncuları alsın sonra laf etmeyin
Fps oynamıyorsan almaFps oyunu oynamıyorum çok fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tank gibi baya övmüşlerdi hocam bunu alıcaktm siyah bide siyah seviyorum
manyetik switchli bile değil klavye ne konuşuyorsunHissiyat için alanlar zortlar manyetik switchli klavyeyi bırakında hardcore fps oyuncuları alsın sonra laf etmeyin