❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

yani yeterli bütçem 25-30k civarı da amacım uydu kanalları ip tv'den maçları ve filmler izlemek şuan düşmüşken alayım dedim sizin öneriniz varmı izleme mesafesi de 3.5metre
O mesafeden 55 inç küçük kalır 65 ideal

bu modelin youtubeda hiç videosunu bulamadım. kimse videosunu çekmemiş sabahtan beri arıyorum her yerde

bu modelin youtubeda hiç videosunu bulamadım. kimse videosunu çekmemiş sabahtan beri arıyorum her yerde
Çok yeni ürün ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

next'te donma kasma olur mu peki birde t7b iyi midir? c serisi iyi diyorlardı tcl de
Kasma donma açısından net bir şey söyleyemem ama ürünün alt modellerinin yorumlarında kasma donma oluyor yazan olmamış büyük ihtimal olmaz yakınınızda vatan bilgisayar varsa t7b serisini inceleyebilirsiniz

Çok yeni ürün ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasma donma açısından net bir şey söyleyemem ama ürünün alt modellerinin yorumlarında kasma donma oluyor yazan olmamış büyük ihtimal olmaz yakınınızda vatan bilgisayar varsa t7b serisini inceleyebilirsiniz
incelerim teşekkür ederim c745 daha iyidir ama değil mi

Kargo geldide ekipler bugün kuruluma gelmedi yarın akşam gelicez dediler bekliyorum

Sakaldaki titreme keskinlik ayarıyla ilgili olabilir mi
Valla hocam sıfır yaptım yine aynı sonuç çok dikkatli bakılmadıkça ve sürekli olmadığından uğraşmaktan vazgeçtim ayarla vs düzelebilir büyük ihtimal onun dışı çok memmunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,309
Üyeler
183,091
Son üye
Three Dolar
Geri