Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berkay Ocakcı
beyler monitör şak diye kapandı şuan hiç tepki vermiyor :D lg 4k oled videosu açmıştım denemek için bi anda kapandı açılmadı hala ekran ışıgı v.s de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam monitör bir anda kapandı. HDmi, displayport herşeyi denedim zerre görüntü gelmiyor. Güç kablosunu çıkarıp taktım güç tuşuna bastım falan. Sebebi ne sizde oldu mu
Fişi prizden çıkmıştır hocam bence çok oynak bir fişi var.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
stokta var alabilirsiniz.

Benim monitör de geldi, halihazırda G7 28 4k 144hz kullanıyorum ondan sonra yazılar biraz çamur gibi geldi, 4k olanda aşırı net yazılar. Fark olacağını biliyordum da bu kadarı normal mi?
Soldaki 4k sağdaki oled
hocam iade ettiniz mi? benim de monitör açılmıyor 2.yi sipariş ettim 1. yi iade etmek için kod aldım acaba sorunsuz iade alırlar mı

iade ettim ben ya kurtuldum ondan :D
bu monitörü sorunsuz iade ettiniz mi? bendeki de açılmıyor iade edecceğim

Son düzenleme:

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan Altunay

hocam iade ettiniz mi? benim de monitör açılmıyor 2.yi sipariş ettim 1. yi iade etmek için kod aldım acaba sorunsuz iade alırlar mı

360hz modelini iade etmiştim ben coil whine sesinden dolayı bunu almadım ben hocam 4k 240hz modeli var şuan onda bu sorunlar yok

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
360hz modelini iade etmiştim ben coil whine sesinden dolayı bunu almadım ben hocam 4k 240hz modeli var şuan onda bu sorunlar yok
direk iade aldılar mı sorunsuz hocam onu sormak istedim.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Kenan Çelik
Bende monitörü az önce kurdum. Gerçekten bambaşka bir görüntüymüş. Çok beğendim. Ama yine de keşke 4k alsaydım demedim değil.

Jester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kerem Çevik
%95 de tamamen siyah oluyo hocam bende.

Bende %95 neden siyah gözüküyor da sizde gri?
Alıntıyı görüntüle
Hocam sizdeki de benimki gibi çizgili galiba normaldi boş yere iade ettim ama olsun denemekten zarar gelmez

Video bitince tamamen siyah oluyor videoda görebilirsiniz , onun dışında gri renkleri bu tonda gösteriyor.
Bu arada monitör ekranına yansımış sol tarafımda pencere mevcut onun da etkisi olmuş ve ekrandaki gitgeller çekimden kaynaklı , göz ile görülür bir şey değil.
Ekran ayarlarım ;
HDR açık %30 , 2k ve 240hz
Diğer ayarlar görselde mevcut
Alıntıyı görüntüle
Hocam Gray scale testini tamamen karanlık bir odada ortalama parlaklıkta yapmanız lazım 25 civarı

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan

Ben iade ettim hocam güzelce paketleyip, zaten kutuyu açarken de dikkatli oluyorum iadeye gidebilir diye. Daha önce de samsungtan monitör almştım 3-4 tane ölü piksel çıkınca iade ettim herhangi bir sorun olmadı. Hatta iade konusunda bence çok iyiler, kargoladıktan sonraki gün iade işlemi tamamlandı.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
Ben iade ettim hocam güzelce paketleyip, zaten kutuyu açarken de dikkatli oluyorum iadeye gidebilir diye. Daha önce de samsungtan monitör almştım 3-4 tane ölü piksel çıkınca iade ettim herhangi bir sorun olmadı. Hatta iade konusunda bence çok iyiler, kargoladıktan sonraki gün iade işlemi tamamlandı.
valla 3-4 saatır görüntü gelmiyor. Güç kablosunu yazıcı da denedim güç geliyor. Şaka gibi ya bi 15 dakikka görüntü aldık :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Berkay Ocakcı
valla 3-4 saatır görüntü gelmiyor. Güç kablosunu yazıcı da denedim güç geliyor. Şaka gibi ya bi 15 dakikka görüntü aldık :(
Çok garip hocam sıfıra sıfır şttiriyor musunuz güç kablosunu. Baktınız gelmiyor iade oluşturun geçin.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
Çok garip hocam sıfıra sıfır şttiriyor musunuz güç kablosunu. Baktınız gelmiyor iade oluşturun geçin.
evet prize bastırarakta denedim fakat bir tepki yok. İade oluşturdum ve yeni sipariş çıktım. Şansıma bu sorun olurken ürün stogu vardı.

bu arada 4 saatır stok var.

Top Bottom