berkeerzan
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
ps5 te vrr ve 2k 120 hz aktifleşebiliyor ps5 için düşünen varsa
Bildiğim kadarıyla hdr desteklemiyor.ps5 te vrr ve 2k 120 hz aktifleşebiliyor ps5 için düşünen varsa
Fiziksel magazasindanm i aldiniz yoksa sanal mi biz bulamadikta?stok bol bu aralar ne zaman baksam stok var hocam siz yine de acele edin kesin karar verdiyseniz
Şuan stok mevcut.Fiziksel magazasindanm i aldiniz yoksa sanal mi biz bulamadikta?
Aldik hayirlisi umarim uzmez 1 yil boyunca ps5 icin kullanicaz sizce ps5 icin idealmidir?Şuan stok mevcut.
3 üstteki mesajıma yorum yapabilir misiniz? Muhtemelen iade edip tekrar alacağım.Arkadaşlar oled ekranlar kusursuz ürünler değiller, çoğu panel gri renk tonlarını verirken böyle lekeli gözüküyor, abartılı seviyede değilse gayet normal bir durum, pixel clean/image clean özelliği bunun için eklenmiş, ayrıca ürünleri kullandıkça zaman geçtikçe panel daha iyi hale gelecektir. bende LG 45gr95qe modeli var ilk aldığımda ekran yine böyle lekeli ve gri tonlarda sorun vardı ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum suan sorunsuz, yani OLED panel kullanıyor iseniz bu durumlara alışıp zaman vermeniz gerekli...
hdrda açıktı hocam bendeBildiğim kadarıyla hdr desteklemiyor.
Hocam hatalı ürün.Dün monitörü açtığımda 1 saat uniformity için test etmeme rağmen ben mi farketmedim yoksa gerçekten yok muydu bilmiyorum, bugün böyle bir satır tam ölüye benzemeyen çizgi var. Moralimi bayağı bozdu. Firmware update ya da pixel clean işe yaramadı. İade mi etsem diye düşünmeye başladım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Link alabilir miyim?Şuan stok mevcut.
Oled paneller hassas olsa da bir iki günde bu hale gelecek kadar dayanıksız değiller. Muhtemelen fabrikasyon hatası ile geldi ürün. İade şansınız varsa iade edin.Dün monitörü açtığımda 1 saat uniformity için test etmeme rağmen ben mi farketmedim yoksa gerçekten yok muydu bilmiyorum, bugün böyle bir satır tam ölüye benzemeyen çizgi var. Moralimi bayağı bozdu. Firmware update ya da pixel clean işe yaramadı. İade mi etsem diye düşünmeye başladım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle