Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
aga bana niye vermiyor 4 saattir uğraşıyorum kafayı yicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

105 sipariş :D
İnan saymadım ama o kadar olmamıştır yaw :)
En son 30 lardaydı sonra bıraktım saymayı..

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
ofof valla bıktım yaw bana niye yookkk
Temuyu komple sil, telefon tarayıcındaki geçmişinin tamamını sil ardından google playstore arama geçmişini de sil, ardından google play geçmiş verilerini de sil..
Sonra telefonunda google hesabında my activity de yer alan herşeyi sil.
Telefonundan wifi den çıkış yap..
Telefonu veya tabletini kapatıp yeniden başlat ve açıldığında mobil verini aç ama wifi kapalı kalsın..
Pc üzerinden wifi ile Temu sayfasını aç ve anasayfada wincredit araması yaptır karşına karekodla Temu yükle diyeceği bir sayfa gelecek..
Şimdi cep tlfnun mobil verdiyken Temu uygulamasını mobil veriden indir..
Temu uygulaması telefonuna yüklendiğinde telefondan karekod uygulamanı aç ve pc de gösterdiği karekodu tarat..
Karekod direk sana telefonundaki Temu uygulamasını açtıracak, açıldığında tlfnun mobil verideyken mail hesap bilgilerini gir ve hesabına eriş...

Sonucu buradan bize atar mısın?

fruko.gzz

80+ Silver
Temuyu komple sil, telefon tarayıcındaki geçmişinin tamamını sil ardından google playstore arama geçmişini de sil, ardından google play geçmiş verilerini de sil..
Sonra telefonunda google hesabında my activity de yer alan herşeyi sil.
Telefonundan wifi den çıkış yap..
Telefonu veya tabletini kapatıp yeniden başlat ve açıldığında mobil verini aç ama wifi kapalı kalsın..
Pc üzerinden wifi ile Temu sayfasını aç ve anasayfada wincredit araması yaptır karşına karekodla Temu yükle diyeceği bir sayfa gelecek..
Şimdi cep tlfnun mobil verdiyken Temu uygulamasını mobil veriden indir..
Temu uygulaması telefonuna yüklendiğinde telefondan karekod uygulamanı aç ve pc de gösterdiği karekodu tarat..
Karekod direk sana telefonundaki Temu uygulamasını açtıracak, açıldığında tlfnun mobil verideyken mail hesap bilgilerini gir ve hesabına eriş...

Sonucu buradan bize atar mısın?
bugün denedimde pcden wincredit aratıp yükletmedim sadece bir daha deneyim yada 1 gün beklesemmi acaba hiç girmeden

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,411
İsim
Kaan
bu 1000 kredi şeysine direkt kendi sepetimizi monteleyemiyor muyuz ya

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@valhalla Ben genelde 4 siparişte bırakıyorum. Aylık 5 sınırı > 1-31 Mart arasında 5 tane, 1-31 Nisan arasında 5 tane şeklinde mi oluyor? Yoksa bizim gümrüğe girdiğimiz tarihler arasında mı oluyor? Gümrükte bu şekilde bilgi vermişler. O zaman her ay 5 adet oluyor.
19.Soru Hızlı kargo ve posta yoluyla gelen eşya için muafiyetin kullanımında nasıl bir sınırlama uygulanmaktadır?
Cevap
: Bu muafiyet her bir kişi için bir takvim ayında beş gönderi ile sınırlıdır.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla Ben genelde 4 siparişte bırakıyorum. Aylık 5 sınırı > 1-31 Mart arasında 5 tane, 1-31 Nisan arasında 5 tane şeklinde mi oluyor? Yoksa bizim gümrüğe girdiğimiz tarihler arasında mı oluyor? Gümrükte bu şekilde bilgi vermişler. O zaman her ay 5 adet oluyor.
19.Soru Hızlı kargo ve posta yoluyla gelen eşya için muafiyetin kullanımında nasıl bir sınırlama uygulanmaktadır?
Cevap
: Bu muafiyet her bir kişi için bir takvim ayında beş gönderi ile sınırlıdır.
Keşke anlatabilmenin kolay bir yolunu bulabilsem 😀
Ama mini şekilde cevap vereyim..
Ay takviminden kastı 1-30 arasidir
Bir kullanıcı 1 ay takviminde en fazla 5 kez sipariş geçebilir..
Fakat ay içerisinde hakkınız 5 e ne zaman ulaşırsa son sipariş tarhiniz baz alınarak sonraki ayın aynı gününe kadar beklemek durumundasınız..

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan
Aynısı dün başıma geldi. 625 TL'den 2 tane sipariş verdim. İlk siparişten sonra bonus jetonu farkettim. Siz şu şekilde yapabilirsiniz. İlk sipariş verdikten sonra 30 dakika süre veriyor. Jetonu %4 değil %6 olarak yükseltiyor. Ona göre önceden sepetinizi tamamlayınız. Bu oranlara göre sepet miktarlarınızı ayarlayabilirsiniz. 500(%4)+500(%6) verince yine 3000 Jeton oluyor.
Açıkçası yapayım diyorumda bunu. Asıl soru bu kez bunu bu şekilde atlattıktan sonra tekrar 60 istemesi.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Açıkçası yapayım diyorumda bunu. Asıl soru bu kez bunu bu şekilde atlattıktan sonra tekrar 60 istemesi.
Onu bilemiyorum. Kampanya tekrar gelince bilgi verebilirim.

Keşke anlatabilmenin kolay bir yolunu bulabilsem 😀
Ama mini şekilde cevap vereyim..
Ay takviminden kastı 1-30 arasidir
Bir kullanıcı 1 ay takviminde en fazla 5 kez sipariş geçebilir..
Fakat ay içerisinde hakkınız 5 e ne zaman ulaşırsa son sipariş tarhiniz baz alınarak sonraki ayın aynı gününe kadar beklemek durumundasınız..
Doğru anlamış mıyım? :) Örnek olarak aylık 5. Hakkım olan Siparişimin tarihi 18 Mart, gümrükten 25 Mart'ta geçti. Benim gümrük hakkım 18 Nisan'da sıfırlanmış olacak.

Son düzenleme:

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
Onu bilemiyorum. Kampanya tekrar gelince bilgi verebilirim.

Doğru anlamış mıyım? :) Örnek olarak aylık 5. Hakkım olan Siparişimin tarihi 18 Mart, gümrükten 25 Mart'ta geçti. Benim gümrük hakkım 18 Nisan'da sıfırlanmış olacak.
Evet aynen..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,275
Üyeler
170,703
Son üye
bekir efe 32
Top Bottom