fyyz34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 170
Sonunda tamamladım sistemimi. İkinci monitöre veda ettim şimdilik ofise götürmem gerekti.
güzel ama tek eksiğin ortam karanlık kalmış gibiSonunda tamamladım sistemimi. İkinci monitöre veda ettim şimdilik ofise götürmem gerekti.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam ortam derken masa ve oda anlamında mıgüzel ama tek eksiğin ortam karanlık kalmış gibi
evet bir ambiyans lazım masa kenarına yada duvara ışık güzel olurTeşekkürler hocam ortam derken masa ve oda anlamında mı
mouse pad linki var mıdır hocam birde memnun musunuz?
Monitör üstüne ya da duvara yansıyanlardan düşüneyim hocam sağ olasınevet bir ambiyans lazım masa kenarına yada duvara ışık güzel olur
yalnız oraya bır hatta 2 malum 3 monıtor var 2 adet monıtor standı şartHerkese selam, var mı arttıran? Üst tarafta yer alan ışıklar philips hue, hoparlör ise harman kardon aura studio 3,kulaklıkta sony xm5,imzamda yazılı değil.
1x3 stant almıştım, hiç beğenmedim maalesef kullanmadım bile. monitörler yerdeyken daha iyi. belki de 1x3 oldugundan öyle ama bilmiyorum artık uğraşmak istemiyorum çok meşakkatli kablolamalar gizlemeler vs vs.yalnız oraya bır hatta 2 malum 3 monıtor var 2 adet monıtor standı şart