SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu 6.999TL

teknoloji biraz şans işi her üründe arıza çıkabiliyor.
Son bir kaç yılda aldığım ürünlerden 10 üründen 8i iade gitmiştir. Eskiden aldığım ürünü 10 yıl kullanırdım şimdi aldığımız ürünler mi kalitesiz bozuk üretiliyor bende mi sıkıntı var bilmiyorum gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde yazmıştım sürekli seslerde robotlaşma oluyor diye cloud3 wireless te. Şuan ucuz bir deneme kulaklığı kullanıyorum dizi izliyorum mesela bir siteden yine sesleri böyle robotmuş gibi arka plandan bi ses geliyor. Dizilerde gömülü ses sıkıntısı mı var acaba. Özelden link ve dakika atsam sende bakar mısın. Bendemi problem var yoksa ben iyice kafayımı yedim

trendyoldan steelseries marka mouse almıştım satıcısı trendyoldu. Ürünüm bozulduğunda trendyol aracılığıyla garantiye gönderdim. Mağdur oldum 3 ay boyunca ürünümden haber alamadım. Müşteri hizmetleri ilgilenmedi. Bilginize.

trendyoldan steelseries marka mouse almıştım. Ürünüm bozulduğunda trendyol aracılığıyla garantiye gönderdim. Mağdur oldum 3 ay boyunca ürünümden haber alamadım. Müşteri hizmetleri ilgilenmedi. Bilginize.
Satıcı kimdi önemli. Ben trendyol hepsiburada özellikle amazon çok kullanıyorum hepsi güzel ama tabii ki amazon gibi bir şirket bence dünyada yok. Çok fark yoksa amazondan alırım hep ürünlerimi

Satıcı kimdi önemli. Ben trendyol hepsiburada özellikle amazon çok kullanıyorum hepsi güzel ama tabii ki amazon gibi bir şirket bence dünyada yok. Çok fark yoksa amazondan alırım hep ürünlerimi
satıcısı trendyoldu. Mesajımı güncelledim

ben gecenlerde cloud 2 core wireless aldim genel olarak iyiydi ama tam da farki anlayamiyorum kulaklik arasindaki farki. Sarji iyi gidiyor, mikrofon rezalet (belki bende sikinti vardir.)

ben gecenlerde cloud 2 core wireless aldim genel olarak iyiydi ama tam da farki anlayamiyorum kulaklik arasindaki farki. Sarji iyi gidiyor, mikrofon rezalet (belki bende sikinti vardir.)
Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki eski hyperx şuan yok. Cloud 2 çıktığı zamanlarda almıştım o zaman 400TL vermiştim 1 aylık staj paramla almıştım. Kutusu hala duruyor. Dış kutunun içinde bir kutu daha var sağlam taş gibi karton. Yanında yedek ped gelmişti vs. Kaliteliydi o zaman. Şu dönemde çoğu marka ucuza kaçıyor ben onu fark ettim açıkçası. O yüzden karar veremiyorum pek ne alacağıma açıkçası

satıcısı trendyoldu. Mesajımı güncelledim
Garip bir durum nadirde olsa yaşanıyor demekki böyle durumlar. Ben mesela asla sıkıntı yaşamadım aldığım yerle ilgili hep ürünle ilgili sıkıntı çıktı aldığım yer sorunsuz iade değişim sundu

O bütçeyle yarıştığı kulaklıklara bak hyperx bir babadır bizim için
Hyperx maalesef eskisi gibi değil dost.

Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki eski hyperx şuan yok. Cloud 2 çıktığı zamanlarda almıştım o zaman 400TL vermiştim 1 aylık staj paramla almıştım. Kutusu hala duruyor. Dış kutunun içinde bir kutu daha var sağlam taş gibi karton. Yanında yedek ped gelmişti vs. Kaliteliydi o zaman. Şu dönemde çoğu marka ucuza kaçıyor ben onu fark ettim açıkçası. O yüzden karar veremiyorum pek ne alacağıma açıkçası
olabilir eskiden kingston uretiyormus suan HP uretiyor kalite farki var diyorlardi. Benlik bir sorun yok yaklasik 4.1k fln odedim ama 80 saat fln sarji gidiyor gibi. Bana yetiyor diyeyim.

Garip bir durum nadirde olsa yaşanıyor demekki böyle durumlar. Ben mesela asla sıkıntı yaşamadım aldığım yerle ilgili hep ürünle ilgili sıkıntı çıktı aldığım yer sorunsuz iade değişim sundu

Hyperx maalesef eskisi gibi değil dost.
cloud 2 core eski bir cihaz 2020 cihazi istersen bir bak simdiki cloud 3 benim de pek hosuma gitmemisti ama bu guzel gibi geldi bir tek mikrofonu kotu diyorlar.

Orası ayrı ama hala 2 hatta bazı 3 katı fiyatı olan ürünlerle kapışıyor ve kimileri tarafından o ürünlerden daha iyi görülüyor. Cidden saygıyı hakediyorlar bence.
Hyperx cloud 3 te sürekli seslerde robotlaşma sıkıntısı yaşadım. Hyperx mesaj attığımda cevap veriyorlardı ta ki iade kelimesini kullanana kadar. İade dediğim an mesajlarıma dönmüyorlardı. Önce başka kulaklık gönderemeyiz demişlerdi yeni stok beklemeniz lazım diyorlardı. Sonra zorlayınca başka model göndeririz dediler bu sefer ben araştırdım iade karar verdim iade dediğimde mesajlarıma dönmediler. Bir kaç hafta uğraştım iade edemedim. Amazon saolsun yazdım anlattım 1 dakika bile bekletmeden iade için gerekli işlemleri başlattılar. Hyperx tekrar tercih etmiyeceğim bir marka artık maalesef.

cloud 2 core eski bir cihaz 2020 cihazi istersen bir bak simdiki cloud 3 benim de pek hosuma gitmemisti ama bu guzel gibi geldi bir tek mikrofonu kotu diyorlar.
Cloud3 Wireless kullandım iade ettim. Bir üst mesajımda anlattım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,695
Üyeler
188,149
Son üye
mmeric
Geri