Çözüldü✓ Ilk bilgisayarimi alacam

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
40000
Ilk bilgisayarimi alacagim sadece vatan uzerinden alabilirim oda gorerek alacagim icin tum ekipmanlari sistem su sekilde :
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek

* ASROCK H610M-HVS/M.2 R2.0 Intel H610 Soket 1700 DDR4

* ZOTAC GeForce RTX 4060 TI TWIN EDGE 8GB GDDR6 128Bit

* GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.35V

* Crucial 500GB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD

Ram 2 tane onu 2x16 yada 1x32 yapma imkanim var ssdde 1tb yapicam fiyati 35k olabilir 2k falan eklenebilir

Toplam fiyati 33bin turk lirasi monitor falan ilede birlikte 43bin tl ediyor sizce mantiklimi ? Lutfen yardimci olun her oyunda en az 80fps gormek istiyorum dlss falanda kullanmak istediğim icin 4060ti tercih ettim iyi mi? sistem?

Bu sistem çöp kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya olan mevcut sistemlere bak dostum senin sitemin bu sistemin yanına yaklaşamaz itopyadan alabilirsin sistemi hizmetleri kötü ama uygun satıyorlar. ben 120k para ödedim setupa bir sıkıntısı yok şükür.

Bu sistem çöp kanka

O paraya olan mevcut sistemlere bak dostum senin sitemin bu sistemin yanına yaklaşamaz itopyadan alabilirsin sistemi hizmetleri kötü ama uygun satıyorlar. ben 120k para ödedim setupa bir sıkıntısı yok şükür.
Reis bunun ekstra masraflariyla birlikte 40k yazdim butceye kasa max 35klik alabilirim

40000 tl ye ne sistem çıkartırlar buradakiler var ya

o kişileri etiketliyorum @Jill Valentine @jombo @GPiro
Iste ondan dolayi geldim burayada

Ilk bilgisayarimi alacagim sadece vatan uzerinden alabilirim oda gorerek alacagim icin tum ekipmanlari sistem su sekilde :
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek

* ASROCK H610M-HVS/M.2 R2.0 Intel H610 Soket 1700 DDR4

* ZOTAC GeForce RTX 4060 TI TWIN EDGE 8GB GDDR6 128Bit

* GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.35V

* Crucial 500GB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD

Ram 2 tane onu 2x16 yada 1x32 yapma imkanim var ssdde 1tb yapicam fiyati 35k olabilir 2k falan eklenebilir

Toplam fiyati 33bin turk lirasi monitor falan ilede birlikte 43bin tl ediyor sizce mantiklimi ? Lutfen yardimci olun her oyunda en az 80fps gormek istiyorum dlss falanda kullanmak istediğim icin 4060ti tercih ettim iyi mi? sistem?
hocam dediğin tarzda sistem dün 25e satıldı

Reis bunun ekstra masraflariyla birlikte 40k yazdim butceye kasa max 35klik alabilirim

ben hakim olmadığım için öneremiyorum ama sana derman olacak adamları etiketledim

hocam dediğin tarzda sistem dün 25e satıldı
o yüzden 25 k ya düşmedikçe alınmaz hocam :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Itopyadan falan diyecekseniz ordan sadece kasayi alabilirim geri kalan sistemi vatandan falan alacam gorerek almak daha iyi monitor klavye ve mouseu bide son olarak butce max kasa icim 33kya dustu

tek tek toplasan bile güzel verdiğin paranın hakkını veren bir sistem olmaz illaha vatandan istiyorsan al
1743720552033.png

1 tanede ssd al

işlemci i5-12 ekran kartı 4060ti'ken monitöre neden 10k ayırdın ki

Itopyadan falan diyecekseniz ordan sadece kasayi alabilirim geri kalan sistemi vatandan falan alacam gorerek almak daha iyi monitor klavye ve mouseu bide son olarak butce max kasa icim 33kya dustu
hocam parça görme telaşın neden? sıfır ürünler sonuçta

Bide bildigim sitelerden alabilirim max
buraya atılan linkler sizi mağdur etmez

Geri