Toplama Sistem Yardımı

Reaksiyon skoru
110
Dostlar selam daha önce bir konu açmıştım ve güncellemeler yaptım. Son halini fotoya koydum elestilerinizi ve iyileştirme fikirlerinizi bekliyorum. Ekran kartı önerisi de yaparsanız sevinirim

Ekler

• Screenshot_20250408_132949_n11.jpg
    Screenshot_20250408_132949_n11.jpg
    511.5 KB · Hit: 73
Dostlar selam daha önce bir konu açmıştım ve güncellemeler yaptım. Son halini fotoya koydum elestilerinizi ve iyileştirme fikirlerinizi bekliyorum. Ekran kartı önerisi de yaparsanız sevinirim
soğutucu değiştirebilirsin diğer parçalar f/p zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen am5 soket toplamaya yetmiyor mu? Ekran kartını ikinci el mi alıcaksın?

Bütçen am5 soket toplamaya yetmiyor mu? Ekran kartını ikinci el mi alıcaksın?
Biraz kısıtlı o yüzden amd4 sisteme yöneldim. Ekran kartı 2. El düşünüyorum

soğutucu değiştirebilirsin diğer parçalar f/p zaten

Teşekkür ederim

PSU için aslında modüler bir PSU olsa daha iyi olabilir. Kargo karmaşası, fazlalıkları saklama derken cinnet geçirebilirsiniz. İmkanınız varsa modüler bakın, yoksa 2.el bakabilirsiniz.

Biraz kısıtlı o yüzden amd4 sisteme yöneldim. Ekran kartı 2. El düşünüyorum

Teşekkür ederim
Bütçen toplam ne kadar? Ekran kartı ise hemen şehrinde var mı diye çeşitli sitelere bakabilirsin. RX6600XT, RX6650XT, RX6700, RX6700XT örnek olarak bunlara bakabilirsin. Ekran kartsız bütçeni net bir şekilde belirtirsen eğer am5 sokete belki de yetiyordur bütçen bakarız.

Bütçen toplam ne kadar? Ekran kartı ise hemen şehrinde var mı diye çeşitli sitelere bakabilirsin. RX6600XT, RX6650XT, RX6700, RX6700XT örnek olarak bunlara bakabilirsin. Ekran kartsız bütçeni net bir şekilde belirtirsen eğer am5 sokete belki de yetiyordur bütçen bakarız.
Ekran kartı hariç en fazla 22 bin seviyesine çıkabilirim. Amacım f/p toplamak marka olması önemli değil

Soğutucu link tekini alin hocam ekran kartı bütçe belirtin
En fazla 8 9k hocam

Ekran kartı hariç en fazla 22 bin seviyesine çıkabilirim. Amacım f/p toplamak marka olması önemli değil

En fazla 8 9k hocam
Rx6600xt veya 6650xt olur ekran kartı

En fazla 8 9k hocam
Am5 sistem çıkartabiliriz diye düşünüyorum bakayım bi ben, çıkarsa atarım linkleri.

Geri