- Reaksiyon skoru
- 151
Valla gerekiyomus wistriea alamadım 200 tane bluebird aldimKeşke alsaymışım bedava fiyata geliyordu
Valla gerekiyomus wistriea alamadım 200 tane bluebird aldimKeşke alsaymışım bedava fiyata geliyordu
şu zamana kadar hiç sorunum olmadı gerçekten o kadar şikayet varken ama şimdi hep sorun oluyor maalesefBolu'daki kargolara da çamur atmayın. Hepsi birer melek. Maşallah diyelim.![]()
yapmayın şansa birine çıkar sorun çıkmasınKonunun başlığını vergi ödenmedi şeklinde güncellesem mi acaba![]()
2 gün bekleyin kesinlessin hocamKonunun başlığını vergi ödenmedi şeklinde güncellesem mi acaba![]()
Hocam hala alın 8 dolar bluebird 100 tanesi he yeni yasayı bilmiyomKeşke alsaymışım bedava fiyata geliyordu
yeni yasadan geçse belki alırdım lakin geçmez muhtemelen2 gün bekleyin kesinlessin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hala alın 8 dolar bluebird 100 tanesi he yeni yasayı bilmiyom
Valla switch keycaps klavye desteği klavye hepsi gümrükten geçti hayırlısı vergi çıkmazsa 1700 TL bunlarin hepsi .dson partide bizim ürünler gelsin güncellerim.
bence yapmayın al satçıların dikkatini çok çekiyor zaten genelde bu forumda bir şey paylaşıldığında yiyorlar ürünü 40-50 li sipariş geçen var bence gerci artık cok gec ama 1 nisandan sonra siparis verenlerin direkt gümrüktr kalıyo o yüzden etkilemez durumu hatta bazılarının sipariş veresi gelir gümrükte kalır yapmayın benceKonunun başlığını vergi ödenmedi şeklinde güncellesem mi acaba![]()
ben de riske girmek istemiyodum da switchlere vergi çıkmaz diye düşündüm direkt hiçbirine çıkmamışKeşke alsaymışım bedava fiyata geliyordu
Kaça almistiniz hocam wisterai ben 2. Gün baktığımda 20 doları geçmişti ... Alamamistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kolay gelsin valla
macarin 30 lu muben de riske girmek istemiyodum da switchlere vergi çıkmaz diye düşündüm direkt hiçbirine çıkmamış
Alıntıyı görüntüle
macaron red henüz gelmedi ama wisteria cidden çok kaliteli , bluebird de fena değil
Hocam wistereai ilk gün 100 tanesi 7.5 dolardı deli indirimdi almadım zamladilarben de riske girmek istemiyodum da switchlere vergi çıkmaz diye düşündüm direkt hiçbirine çıkmamış
Alıntıyı görüntüle
macaron red henüz gelmedi ama wisteria cidden çok kaliteli , bluebird de fena değil
Neden vergi çıkmıyor acaba yun express bizim yerimizemi ödüyor anlamadım ilginç.