Sonunda bir bilgisayar alıyorum

Merhaba beni tanıyanlar sürekli bilgisayar almaya çalıştığımı bilir ne kadar çabaladığımı bilir en sonun şükürki sonunda bir kasa buldum bugün dükkana gittik i5 2.nesil 4gb ram 128gb ssd 2gb ekran kartı bir kasa buldum anlaştık inaşallah gelecek ay kasayı alacağım monitör dahil 5k :giggle: bir hayırlı olsun alırım.
Alıp 8gb ram atıp kullanmayı düşünüyorum elimde bir hardisk var onuda takarım depolama sorunu da olmaz
en son q8300lü sistem toplayan eleman vardı sen miydin o ayrıca i5 2. nesillerden bi cacıkta olmaz

Elimdeki pc gidici zor açılıyor bozulur yani 2 aya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

720p youtube izliyeceğim minecraft oynuyacağım yani
Bu alacağın pcnin 2 ay gideceğinin de bi garantisi yok 14 15 yaşında parçalar var üstünde

bendeki laptop daha iyi kardo i5 3.nesil mi ne hiç olmadı cs source atıyodum ben şu an satılık ama sayende en az 5k edeceğini öğrendim
Benim amacım zaten cs 2 açsın değil minecraft oynatsın youtubeye girsin tamam

en son q8300lü sistem toplayan eleman vardı sen miydin o
Bendim topluyamadım

aynısını 1300 liraya toplarım. onu alırsan sonuçların aynı benim gibi olur
Alıntıyı görüntüle

(ATI Radeon HD 6250'dir furmark yanlış algılamış)
Nasıl aynı sonuç sende 512mb ekran kartı var benim alacağım kasada r 7240 var?

Napayım peder beye anlatım dedim bak bu kötü 2. elden çok daha iyisi toplanır kabul etmedi
Baban temiz temiz alalım derken neyi kastediyor bilgisayarcı kasayı temizliyor sağlam fiyata satıyor garantisi yok birşeyi yok bozulsa 15 yıllık işlemcinin neyine garanti verecek 2. Nesil işlemcinin görmediği test girmediği oyun kalmamıştır 2. El sarı siteden daha temiz bulursun ama diyorsun ki illa oradan alacağım mecbur alacaksın

metekralın pc aldığını da gördük gözümüz açık gitmeyiz artık

illa amacın mc ve youtube ise bari aşağıdaki videodaki ayarları dene derim. bu pcye babanın çalışıp kazandığı parayı harcamasını doğru bulmuyorum. satıcının insafsızlığına laf yok zaten.

illa amacın mc ve youtube ise bari aşağıdaki videodaki ayarları dene derim. bu pcye babanın çalışıp kazandığı parayı harcamasını doğru bulmuyorum. satıcının insafsızlığına laf yok zaten.

Yani şuanki laptopla da o işi görürsün alacağınla da aynı işi görürsün ekstran da olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
bence de. para kolay kazanılmıyor. şahsen ben babamın parasını kendi paramdan daha dikkatli kullanırdım. değecek olsa alsın da değmez.
Aynen öyle ben bir mouse klavye bile alsam kaç kez soruyorum foruma değmesi lazım çünkü alacağın şeyin

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri