Abi zamanında kazıklandım şimdi çöp oldu PC ondan bukadar şeye giriyomseçip bulup en kötü sistemleri getiriyon önümüze![]()
Sağlam bi kasa dizsem ekranı sorna alsam da olursenin sadece kasa için bütçen ne kadar
sen bi söyle bütçeyi ona göre her işlemciden de görüntü alamazsın ekran kartsızAbi zamanında kazıklandım şimdi çöp oldu PC ondan bukadar şeye giriyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağlam bi kasa dizsem ekranı sorna alsam da olur
18 19 bin varsen bi söyle bütçeyi ona göre her işlemciden de görüntü alamazsın ekran kartsız
ryzen 5 560018 19 bin var
Abi bir şey soracam soruğum ekran kartı ile ana kar işlemciryzen 5 5600
b450
2x8ram
+550w psu ve kasa
500ssd
bu yukarıdaki parçaları sıfır olarak alıp bütçene göre ikinci el ekran kartı takman en mantıklısı bu bütçede
Bu üçünü 19 sıfır bulabilirmiyizAbi bir şey soracam soruğum ekran kartı ile ana kar işlemci
anakart bence sıfır alınabilir ikinci eliyle sıfır aynı para lakin b450 bulamayabilirsinizAbi bir şey soracam soruğum ekran kartı ile ana kar işlemci
Bu üçünü 19 sıfır bulabilirmiyiz
bulursun da öbür parçalar ne olucakAbi bir şey soracam soruğum ekran kartı ile ana kar işlemci
Bu üçünü 19 sıfır bulabilirmiyiz
Onlarda yavaş yavaş alırım olmadıbulursun da öbür parçalar ne olucak
ekran kartını alamazsın sıfır 19k içinde onu yeni görüyorumOnlarda yavaş yavaş alırım olmadı
Onlarda yavaş yavaş alırım olmad
Neye dikkat etmem gerik hazır sistemdeekran kartını alamazsın sıfır 19k içinde onu yeni görüyorum
sen en iyisi paranı biriktir tamamen hazır sistem al böyle olmayacak gibi
Sağolasın abi hakkını helal etsen bi 22-23k ya çıkar bütçeni o zaman en mantıklı sistemi atarız biz sana