Sizde farkettiniz anladığım kadarıyla,Merhaba ürün bugün geldi. Çok şükür ışık sızması ve ölü piksel yok. Yukarda ki arkadaşın da dediği gibi yanlardan hafif karartı var fakat bu markaa özel bir durum değil 1 ay önce sattığım asus monitörde de bu durum vardı.
benim kabul oldu monitör geldi, hakem heyetleri de bi değişikHepsiburada THH savunmasında bu monitörü 12kya satıyoruz dediği için red yedim ne derlerse inanıyor herhalde heyet ürüne bakmadan![]()
Bu benim kullandığım asus monitörden bile daha iyi. Ekran canlılığı renkleri olsun asusa takla attırıyor gerçekten. O yüzden aldım attım köşeyeSizde farkettiniz anladığım kadarıyla,
Daha önce alttaki modelleri alıp denedim onlara göre en başarılısı bu. Ama diğerlerinin görüş açısı daha iyi gibiydi.
- MSI MAG 274QRF QD E2 27 (Ölü piksel vardı)
- Dell G2724D (Renkler aşırı sarıydı düzelmiyordu)
- PHILIPS 27M2N5500/0127 (Ölü piksel ve sağ ve sol tarafı farklı renkti)
Asusun hangi modeliydi hocam?Bu benim kullandığım asus monitörden bile daha iyi. Ekran canlılığı renkleri olsun asusa takla attırıyor gerçekten. O yüzden aldım attım köşeye
Asusun hangi modeliydi hocam?
Hocam galiba görüş açısı mevzusundan renklerde değişim oluyor. Hb yorumlarda da benzer durumu yaşayanlar olmuş.hocam hazırladığın rehber içeriğe de yazdım, bu monitörün alternatifi yok gibi sanırım. biraz daha fazla verelim desek bir alternatif var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görüntü kablonda veya sokette sorun olabilir hocam. başka kablo denedin mi?