Yardım 7600x Yerine 9800XD3

Ekran kartın 4090, 5090 değilse değmez.

Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi değiş düşünüyorum değermi
değer çok iyi işlemci 7800xt varmış yanına cuk oturur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta direkt dünyanın en iyi oyun işlemcisi ayarlara dokunmadan ( ayarlanınca 9900x3d geçiyordu sanırım emin değilim :D ama saf performansa 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcisi)

Her türlü değer hocam, ekran kartınızla birlikte bitirim ikili oluşturmuş olursunuz.

O işlemciye verdiğin yaklaşık 23 bin TL'lik bir performansı kesinlikle almayacaksın. Knight online için sistemin fazla bile güçlü. Yeni bir şeyler denemek istiyosan playstation deneyebilirsin o paraya. Yok pc'den devam diyosan, ekran kartını güncelle o paraya çok daha iyi performans alırsın. 9070 serisi bir ekran kartı takviyesi yapsan daha iyi. Ama kesinlikle ihtiyacın yok.

değer çok iyi işlemci 7800xt varmış yanına cuk oturur.

hatta direkt dünyanın en iyi oyun işlemcisi ayarlara dokunmadan ( ayarlanınca 9900x3d geçiyordu sanırım emin değilim :D ama saf performansa 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcisi)
9950x3d geçemiyor mu şuan oyunda 7800x3d 7950x3d gibi değil.

O işlemciye verdiğin yaklaşık 23 bin TL'lik bir performansı kesinlikle almayacaksın. Knight online için sistemin fazla bile güçlü. Yeni bir şeyler denemek istiyosan playstation deneyebilirsin o paraya. Yok pc'den devam diyosan, ekran kartını güncelle o paraya çok daha iyi performans alırsın. 9070 serisi bir ekran kartı takviyesi yapsan daha iyi. Ama kesinlikle ihtiyacın yok.
Ps sevmiyorum hocam ben pc ci adamım.

7800XT 16GB mevcut knight online oynuyorum sırf zevk için hocam
Bütçe sorun değilse yap geç hocam mükemmel işlemci

Yapıştır geç hocam gerek yok ama sırf zevk içinde yap geç ileride de ekran kartı yükseltirsin tertemiz.

Geri