Donanım Arşivi Forum vs Technopat Forum

Arkadaşlar selamlar forumda yeniyim yardımlaşma anlamında Technopat Sosyal mı daha iyi, burası mı? Technopatta 5 yıldır üyeyim de burayı bilmiyorum.
İilk Technopat Üyeliğim Vardı 5 Uyarı Falan Aldım Yazım Yanlışlarından Sildim
Buranın Artısı
Çok Uyarı Yemiyorsun
Ve Konularda Onay Beklemiyorsun Burası Daha İyi

Ben ikisini de kullandım. Buranın ortamı daha rahat ve samimi. Technopat fazla katı geldi bana. İnsanlar çok sert davranıyor genelde ve kurallarda daha sert. Burası o açıdan daha iyi ama üstteki arkadaşın dediği gibi bilgisiz ve küçük yaşta insan sayısı çok daha fazla burada.

Arkadaşlar selamlar forumda yeniyim yardımlaşma anlamında Technopat Sosyal mı daha iyi, burası mı? Technopatta 5 yıldır üyeyim de burayı bilmiyorum.
Buranın ortamı güzel, donanım konularında destek olarak daha iyi ve indirimin kalbi resmen burda atıyor. Yeşil forum ise rehber konularında ve yazılım destek konularında daha iyi. Bu forumda rehber konusu çok açılmıyor ve diyelim ki mavi ekran sorunu yaşadın, telefonun brick oldu vb. genellikle hiç destek olan olmuyor.

technopat arayüzü ve kendileri biraz bana gerinlik veriyor ama bazen çözüm aradığımda bakabiliyorum onun dışında burası.

Beyler cana yakınlıktan kastınız nedir argo falan oluyor mu burda yoksa kastınız samimiyet sözcüklerinin kullanılması falan mı?

Buranın ortamı güzel, donanım konularında destek olarak daha iyi ve indirimin kalbi resmen burda atıyor. Yeşil forum ise rehber konularında ve yazılım destek konularında daha iyi. Bu forumda rehber konusu çok açılmıyor ve diyelim ki mavi ekran sorunu yaşadın, telefonun brick oldu vb. genellikle hiç destek olan olmuyor.
Technopat'ta da böyle artık hocam, belli başlı insanlar var onlar aktifse bir ihtimal görüp yazıyorlar yoksa yok.

Burayı düşünce özgürlüğü bakımından daha iyi görüyorum. Orada A markası yerine B markasını önerirsen hemen fanboy diye linç yiyebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,658
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri