🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Düşünmeyin alın 600 modeli olsa belki başka alternatif bakılabilir ama 700 modeli yd den getirtmeye kalksanız 5k altı çıkamazsınız çok kaliteli firma üst düzey ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.yi Alicam simdi
700 yapıstırdım hocam bende bitane

Hocam nasıl yapçam kuponu
pazarama mobil de HEDIYE125 yaz veya sepette akşam 150tl kupon
plus abonesi isen PLUS200 ile ekstra indirim yaptırabilirsin yoksa da 1 tl üyelik başlat :)

Link çalışmıyor bendemi sıkıntı var

pazarama mobil de HEDIYE125 yaz veya sepette akşam 150tl kupon
plus abonesi isen PLUS200 ile ekstra indirim yaptırabilirsin yoksa da 1 tl üyelik başlat :)
hiçbiri de olmadı

hiçbiri de olmadı
ben mobil de pazarama uygulamasından yaptım, dediklerimin hepsi de oldu. pazarama mobil uygulamasından yaptığına eminsin değil mi , chrome falan değil.

Hocam dışarda takılır mı bu gen 700 olan ona göre ya 600 ü alacam ya da 700 ü

Akşam 150 oluyor plusı denemedim
kulaklık hakkında bilgim yok bende denemek için alıyorum 2.el fiyatlar bile ucuz şuan

ben mobil de pazarama uygulamasından yaptım, dediklerimin hepsi de oldu. pazarama mobil uygulamasından yaptığına eminsin değil mi , chrome falan değil.
İlk sipariş için olabilir mi bunlar. Plus aldım 1 TL'ye. HEDIYE125 veya PLUS200 olmuyor.

kulaklık hakkında bilgim yok bende denemek için alıyorum 2.el fiyatlar bile ucuz şuan
Hocam bende link çalışmıyor uygulamayı indirip oradan veriyim mi sipariş

İlk sipariş için olabilir mi bunlar. Plus aldım 1 TL'ye. HEDIYE125 veya PLUS200 olmuyor.
ilk sipariş olamaz çünkü daha önce siparişlerim oldu hesapta. bende çalıştı dediğim 2 kodta
Ekran görüntüsü 2025-05-02 212401.webp

Geri