Bunların içinden dongle çıkıyor mu yoksa bağlantı sadece bluetooth ile mi pc içinKulaklık geldi çok beğendim sadece biraz ağır gibi. Basslar ve tizler gayet güzel.
Bluetooth veyahut dongle üzerinden bağlayabilirsiniz. Kutudan dongle çıkıyor.Bunların içinden dongle çıkıyor mu yoksa bağlantı sadece bluetooth ile mi pc için
Teşekkürler 700 serisi stoklara gelirse almayı denerimBluetooth veyahut dongle üzerinden bağlayabilirsiniz. Kutudan dongle çıkıyor.
Yazılım güncellemesi yap, bendede öyleydi yapınca düzeldi.700'ün sesi en yüksekte bile çok fazla değil gibi geldi bana sanki, sizde de öyle mi?
yaptım ancak hala aynı gibi. %90 ses falan ideal gibi sanki. sizde hangi seviyeden sonra rahatsız ediyor?Yazılım güncellemesi yap, bendede öyleydi yapınca düzeldi.
telefon uygulamasından mic monitoring kapatabilirsinizArkadaşlar yardımcı olur musunuz 600 Gen 2 kulaklığım var taktım mikrofonu açınca kulaklıktan kendi sesimi de duyuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Buradan azaltman lazım.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz 600 Gen 2 kulaklığım var taktım mikrofonu açınca kulaklıktan kendi sesimi de duyuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle