AMD RDNA3 kartlara fsr4 ???

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,728
Önceden de söyleyenler vardı. Teknik olarak çok hakim değilim ama iddia edenlerin iddialarını okuduğumda oluru var gibi gelmişti mantıklı şeyler anlatıyorlardı. Gelecek gibi duruyor ki gelirse güzel olur. Ama gelse de 9000 serisi ile aynı performansı vermez muhtemelen

Önceden de söyleyenler vardı. Teknik olarak çok hakim değilim ama iddia edenlerin iddialarını okuduğumda oluru var gibi gelmişti mantıklı şeyler anlatıyorlardı. Gelecek gibi duruyor ki gelirse güzel olur. Ama gelse de 9000 serisi ile aynı performansı vermez muhtemelen
aynı performansı vereceğini bende düşünmem ama fsr3 dlss'e göre görüntü kalitesi kötü olduğu için fsr4 gelirse baya iyi olur.

sanmıyorum, kağıt üstünde rx 7900 xtx rx 9070 xt'den güçlü olsa bile performans olarak aynı hatta 9070 xt bir tık daha iyi. bunun sebebi de donanımın daha kaliteli (?) olması. fsr4 bunu kullanıyor, ben geleceğini sanmıyorum

Umarım olur ama 9k serisindeki grafik farkını vermeyiycek büyük ihtimal
Amdnin fsr 4ede el atması lazım oyunlar için artık teşvik vb ne varsa en son cyberpunk için baktığımda tool ile yapıyolardı 4ü fsr 3.1 actigimdada blur atmisti

sanmıyorum, kağıt üstünde rx 7900 xtx rx 9070 xt'den güçlü olsa bile performans olarak aynı hatta 9070 xt bir tık daha iyi. bunun sebebi de donanımın daha kaliteli (?) olması. fsr4 bunu kullanıyor, ben geleceğini sanmıyorum
gelirse şöyle oluruz ;

gelir bence

X , oc3d ve reddit üzerinden gördüğüm 2-3 haberde AMD rdna 3 kartları için fsr4 geleceğini söylüyor sizce bu işin oluru var mıdır :D

gelmez imkansız 7000 serisinde donanımsal yapay zeka çipi yok 9000 de donanımsal yapay zekaya geçildi gelmez

gelmez imkansız 7000 serisinde donanımsal yapay zeka çipi yok 9000 de donanımsal yapay zekaya geçildi gelmez
ben şöyle düşünüyorum aslında fsr4 gelse bile 9000 serisi kadar iyi çalışmaz o yüzden bir ihtimal olabilir.

X , oc3d ve reddit üzerinden gördüğüm 2-3 haberde AMD rdna 3 kartları için fsr4 geleceğini söylüyor sizce bu işin oluru var mıdır :D

sadece fsr 4 gelir muhtemelen yapay zeka bileşenleri gelmez

ben şöyle düşünüyorum aslında fsr4 gelse bile 9000 serisi kadar iyi çalışmaz o yüzden bir ihtimal olabilir.
fsr 4.0 geldigi gibi sorunları ile gelir çünkü 9000 özel ürün oldugu için eski seriye adaptasyon süreci vs çok driver problemi yaşar kullanızılar üstüne donanımsal çip yok o efsane görüntü iyileşmesi olmaz fsr 3.1 in yamalı halı olur gene çamur gibi görüntü olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis
Geri