❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Hocam ips olarak ne alabiliriz peki? Qd mi qled mi wled mi karmakarışık bir sürü teknoloji ve isimlendirme var.
QLED ler genelde VA olur hatta neredeyse her zaman. QD-IPS ile benzer anlamı içeriyor aslında ikisi de quantum dot.
QD olan bir IPS iyi bir seçim olurdu

Hocam ips olarak ne alabiliriz peki? Qd mi qled mi wled mi karmakarışık bir sürü teknoloji ve isimlendirme var.
kendin araştır hocam. IPS olmasına özen göster en iyi panel bence tn va ips üçlüsünden ama senin zevkine göre git mediamarkta teknoasaya falan canlı canlı gör en güzel öyle karar verirsin ne alacağına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riske girme elindeki monitör sağlamsa her konuda değmez, monitör işi kumara döndü.
bunlarda ölü piksel çıkıyor mu kumardan kastın nedir tam olarak? sonuçta bakınca bütün elektronik aletler kumar hahahhaa

hocam samsung farklı bir subpixel layout kullandığı için çok düzgün çalışmıyor cleartype. internette samsung oled cleartype diye aratırsanız bir ton şey çıkıyor
RTINGS testinde yine biraz kurtarıyordu ondan dedim. OLED monitör olarak bunu alacaktım G27Q yerine ama parlaklık arada bıraktıgı için almadım. Keza G27Q HDR açıkken 2 kat, SDR modda ise %65 daha parlak
1747071233519.webp

msi qd ips panellerini çok beğenen vardı bu modele bakılabilir oled olmadığı içinde yanma gibi sorun olmaz çok uzun seneler rahatlıkla kullanırsınız

bunlarda ölü piksel çıkıyor mu kumardan kastın nedir tam olarak? sonuçta bakınca bütün elektronik aletler kumar hahahhaa
Şans işi yani, monitör konusunda çok şanssızdım en son vatandan gittim test ettirerek aldım ancak öyle memnunum.

Uhd olsa alınabilir. Qhd oled bu boyutta piksellerin belli olması ve yazilardaki netlik sorunu gayet normal.
Ofis ve mühendislik programları için bunu önermiyorum. Ama film ve oyun için çok tatmin eder.
Hepsi için yine önermiyorum.

Uhd olsa alınabilir. Qhd oled bu boyutta piksellerin belli olması ve yazilardaki netlik sorunu gayet normal.
Ofis ve mühendislik programları için bunu önermiyorum. Ama film ve oyun için çok tatmin eder.
Hepsi için yine önermiyorum.
G8 oled olan alınır mı 32 inc 4k 240hz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,586
Üyeler
174,585
Son üye
yusufcelik16
Geri