❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Ben aldım hocam . Alanlara hayırlı olsun tekrardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazıların görünümü hakkında yorumu neye göre yaptın bilemedim . 1440p ips ile oled arasında netlik konusunda bi dezavantaj hiç bi yerde okumadım.
Ben bir çok yerde okudum fhd monitörlerdeki yazıların bile daha net olduğu söyleniyor reddit gibi yerlerde fotoğraf paylaşanlar var

benim tek çekincem oled gaming monitorler halen çok yeni teknoloji olarak burn in muhabbetide can sıkıcı bir şey ben monitorüme çocuk bakıcılığı yapmak istemiyorum. Fiyat pahalı ama herkes çok memnum alanlardan reddit'teki yorumlara da baktım globalde de millet memnum 650$ civarlarında gidiyor oralarda. Öğrenci indirimi gerçekten çok güzel bir fırsat.

Ben bir çok yerde okudum fhd monitörlerdeki yazıların bile daha net olduğu söyleniyor reddit gibi yerlerde fotoğraf paylaşanlar var
buna benzer bir thread ben de gördüğümü hatırlıyorum oled gaming subredditinde

Ben aldım hocam . Alanlara hayırlı olsun tekrardan.

yazıların görünümü hakkında yorumu neye göre yaptın bilemedim . 1440p ips ile oled arasında netlik konusunda bi dezavantaj hiç bi yerde okumadım.
oled panellerde yazılar biraz daha az net ben de bunu çoğu inceleme de gördüm ben de aldım bu monitörden gelmesini bekliyorum okuduklarıma göre monitörün;
3-4 saat kullanımda 15-30 dakikalık piksel yenilemesi (teyide muhtaç bilgidir, her oledde olan olay diyorlar)
yazılarda ki netlik belirsizliği (gelince göreceğim)
tek renk ekranlarda renk bozukluğu (her oledde oluyor diyorlar)
bunlar dışında kusursuz ürün diyorlar

Son düzenleme:
benim tek çekincem oled gaming monitorler halen çok yeni teknoloji olarak burn in muhabbetide can sıkıcı bir şey ben monitorüme çocuk bakıcılığı yapmak istemiyorum. Fiyat pahalı ama herkes çok memnum alanlardan reddit'teki yorumlara da baktım globalde de millet memnum 650$ civarlarında gidiyor oralarda. Öğrenci indirimi gerçekten çok güzel bir fırsat.

buna benzer bir thread ben de gördüğümü hatırlıyorum oled gaming subredditinde
ben hem 2k 240hz versiyonunu hemde 2k 360hz versiyonunu satın alıp iptal ettim hem yazılar kötü görünecek hem 4 saatte bir monitörü 15 dakika dinlendirmem gerekcek bir de üstüne 5 ila 10 yıl içinde yanacak parlak kullanımda daha kısa sürede oluşacak yani bu kadar para verip bunu alıpta 3 4 yıl sonra bi anda monitörün çöp olması çok moral bozar insanın gidipte tekrar va ips panel alası gelmez alıştığı için

oled panellerde yazılar biraz daha az net ben de bunu çoğu inceleme de gördüm ben de aldım bu monitörden gelmesini bekliyorum okuduklarıma monitörün;
3-4 saat kullanımda 30 dakikalık piksel yenilemesi (teyide muhtaç bilgidir, her oledde olan olay diyorlar)
yazılarda ki netlik belirsizliği (gelince göreceğim)
tek renk ekranlarda renk bozukluğu (her oledde oluyor diyorlar)
bunlar dışında kusursuz ürün diyorlar
4 saat sonra uyarı veriyor hocam ama kapatıp devam edebiliyorsunuz. bu 4 saat değişebiliyor bazen 6 saat sonra falan veriyor daha uzun süreler test etmedim o kadar çok kullanmıyorum. yaklaşık 20dk sürüyor monitörün altındaki kırmızı ışık yanınca bittiğini anlıyorsunuz. yazılar eski fhd monitörümden daha net ama keskinliği 2 3 tık artırmak lazım bence. tek renk olayı bende yok.

bir de 1080p içerikler çok kötü gözüküyor 1080p monitörde 720p izlemek gibi

4 saat sonra uyarı veriyor hocam ama kapatıp devam edebiliyorsunuz. bu 4 saat değişebiliyor bazen 6 saat sonra falan veriyor daha uzun süreler test etmedim o kadar çok kullanmıyorum. yaklaşık 20dk sürüyor monitörün altındaki kırmızı ışık yanınca bittiğini anlıyorsunuz. yazılar eski fhd monitörümden daha net ama keskinliği 2 3 tık artırmak lazım bence. tek renk olayı bende yok.
Ben özellikle oyun için aldım ama bir yandan da home office çalışıyorum sabahtan akşama kadar açık kalacak dinlenmeye geçtiğinde ikinci monitörümde olduğu için pekte sorun yaşamayacağım ana monitörüm ikinci monitör olacak ıps panelden geçmeye cidden değer mi oyun deneyimini gerçekten çok arttırdı değdi der misin 2K ıps monitör kullanıyorum

Ben özellikle oyun için aldım ama bir yandan da home office çalışıyorum sabahtan akşama kadar açık kalacak dinlenmeye geçtiğinde ikinci monitörümde olduğu için pekte sorun yaşamayacağım ana monitörüm ikinci monitör olacak ıps panelden geçmeye cidden değer mi oyun deneyimini gerçekten çok arttırdı değdi der misin 2K ıps monitör kullanıyorum
hocam 1080p ipsten geçtiğim için çok fark etti özellikle hdr bambaşka bir seviyeye taşıyor. sizin durumunuz farklı gelince test edip karar verin bence

Ben alıp iade etmiştim şöyle bi fotoğraf atayım ips vs oled ince detaylarda çok fark var fotoğraf net çıkmamış ama sağdaki oled ve detayları çok iyiydi ama ben iade ettim değmediğini düşündüğüm için

Ekler

• 20250503_233851.webp
    20250503_233851.webp
    3.9 MB · Hit: 92
  • 20250503_233846.webp
    20250503_233846.webp
    3.6 MB · Hit: 93
2 gün önce 240lık elime ulaştı, açtım ve kurulumu yaptım. 360lık ile değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım ve değişim talebinde bulundum bakalım süreç nasıl işleyecek.

acaba alıp öyle mi beklesem tekrar stok gelir m?
Riske girme elindeki monitör sağlamsa her konuda değmez, monitör işi kumara döndü.

3 4 saatlik kullanımdan sonra dinlenme süresi gibi birşeyden bahsettiniz yapmazsak ne oluyor ?

ben hem 2k 240hz versiyonunu hemde 2k 360hz versiyonunu satın alıp iptal ettim hem yazılar kötü görünecek hem 4 saatte bir monitörü 15 dakika dinlendirmem gerekcek bir de üstüne 5 ila 10 yıl içinde yanacak parlak kullanımda daha kısa sürede oluşacak yani bu kadar para verip bunu alıpta 3 4 yıl sonra bi anda monitörün çöp olması çok moral bozar insanın gidipte tekrar va ips panel alası gelmez alıştığı için
ips monitorlerle arasında cidden devasa fark var mı şuan LG UltraGear 32GP750-B kullanıyorum 32"

3 4 saatlik kullanımdan sonra dinlenme süresi gibi birşeyden bahsettiniz yapmazsak ne oluyor ?
monitor yanıyor asuhndasdasd

Ben alıp iade etmiştim şöyle bi fotoğraf atayım ips vs oled ince detaylarda çok fark var fotoğraf net çıkmamış ama sağdaki oled ve detayları çok iyiydi ama ben iade ettim değmediğini düşündüğüm için
Hocam ips olarak ne alabiliriz peki? Qd mi qled mi wled mi karmakarışık bir sürü teknoloji ve isimlendirme var.

Geri