RX 7900XT Ekran kartı

o zamanların tadı bir başkaydı kaçak gta 4 oynadığım zamanlar :D
Ben vice ctiy, san andreas oynuyordum tabi o sıralar hocam düşün artık o zaman RX 570 gibi ekran kartıyla hangi oyunları oynadığımı hahahah isterse en kral ekran kartı alalım eski oyunlardan kopamıyoruz. :D

Ben vice ctiy, san andreas oynuyordum tabi o sıralar hocam düşün artık o zaman RX 570 gibi ekran kartıyla hangi oyunları oynadığımı hahahah isterse en kral ekran kartı alalım eski oyunlardan kopamıyoruz. :D
gerçekten öyle hocam açıcak mı açmaz mı diye tereddüte kapılıyordum ben şimdiki sistemde önüne geleni açıyor olmaz böyle :D

gerçekten öyle hocam açıcak mı açmaz mı diye tereddüte kapılıyordum ben şimdiki sistemde önüne geleni açıyor olmaz böyle :D
İnat etmesi lazım sistemin naz yapması lazım ki zevk alalım.
Şimdi ki sistemlerimiz tak diye açıyor olmaz böyle dediğin gibi hocam. :D :D
Bide full ultra oynuyoruz nazar değmesin de.. :D

İnat etmesi lazım sistemin naz yapması lazım ki zevk alalım.
Şimdi ki sistemlerimiz tak diye açıyor olmaz böyle dediğin gibi hocam. :D :D
Bide full ultra oynuyoruz nazar değmesin de.. :D
amin hocam değmez umarım her yeri cam kasanın vursan vurulmaz hakaret de edemiyorum prenses gibi eski kasamı özledim tekme ata ata ses portunu bozduğum anakartımı bozuldu diye rövaşata attığım hdd dim hatta o tozlu fanını bile özledim :( (topraklanmayı benden yaptı ama olsun)

Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne kadar götürür?
Reis bana kalırsa senin kart 10 sene gider

Reis bana kalırsa senin kart 10 sene gider
Valla hocam ne yalan söyleyeyim bende öyle düşünüyorum gerçekten çok sağlam.
İyi ki almışım diyorum 4 aylık daha yepyeni ekran kartı her oyunu 1080P desen oynatır 4K desen oynatır güzel bir şekilde, 2K desen haliyle çok rahat oynatıyor hikayeli ve fps oyunlarında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amin hocam değmez umarım her yeri cam kasanın vursan vurulmaz hakaret de edemiyorum prenses gibi eski kasamı özledim tekme ata ata ses portunu bozduğum anakartımı bozuldu diye rövaşata attığım hdd dim hatta o tozlu fanını bile özledim :( (topraklanmayı benden yaptı ama olsun)
Ben kasanın arasına yastık koyardım sesi giderdi yoksa her gece açtığımda korkuyla açıyodum hahahaha :D Sistemlerimiz zayıftı fakat daha tatlı geliyordu ya o zamanlar.

Pentium 4 onboardıyla oynadığım Gta san andreas zevkini Gta 5 ten alamadım bide burdan yakın :D

Pentium 4 onboardıyla oynadığım Gta san andreas zevkini Gta 5 ten alamadım bide burdan yakın :D
Gta San Andreas gerçekten bambaşka bir oyun. Aradan yıllar geçmesine rağmen hala vazgeçemiyoruz. Günümüzde en yeni, en iyi grafiklere sahip oyunları ultra ayarlarda oynama imkanımız olsa da, San Andreas oynamanın keyfi bir başka. Bu oyunun yeri gönlümüzde her zaman ayrı.

Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne kadar götürür?
siz şunu yazdıktan sonra 7800xt satıp 7900xt nitro alasım geldi :D

Gta San Andreas gerçekten bambaşka bir oyun. Aradan yıllar geçmesine rağmen hala vazgeçemiyoruz. Günümüzde en yeni, en iyi grafiklere sahip oyunları ultra ayarlarda oynama imkanımız olsa da, San Andreas oynamanın keyfi bir başka. Bu oyunun yeri gönlümüzde her zaman ayrı.
Bende hala command and conquer zero hour oynuyorum kopamıyoruz napalım :D

Kart taş gibi, senin elin kaşınıyor bence hocam. :D

Sen Zero Hour, ben San Andreas, Ruhumuz 2000’lerde kalmış belli :D

3090 kullanmaktayım. 2 yıl sonra amd ve nvidia yeni kartlarını çıkardığında değişmeyi düşünüyorum.

illa cebimden para çıkacak hocam birde tepe modele kafayı koyduk :D

Hala taş gibi hocam dayanamıyoruz :D

Kullanıma bağlı bakım dahil minimum 2 sene max 5 6 yıl ömür biçilebilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri