🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Ben şunu anlamıyorum.Iyzico ve parolapara indirimleri yerinde duruyor niye hergün birisinin canı sıkılıyor da bu indirimlerini bir ürüne uyguluyor
Ürünün fiyatı düsmeden neden iyzico ve parolaparayi 1000 defa paylaşıyorsunuz abi hasta mısınız

detaylı anlata bilen varmı parayı iade alınca geri karta atabiliyozmu tekmi ürün alabiliyoz

Beyler Bu indirim Nasıl oluyur ne yapmamız lazım şimdi ben anlamadım

Beyler Bu indirim Nasıl oluyur ne yapmamız lazım şimdi ben anlamadım

önce parolapara üyeligi alıp üyeligi onaylıyorsunuz,sonra aynısı iyzico icin,sonra bakiye atıyorsunuz kaç liraysa alacagınız ürün parolaparaya,
kartlarım bölümüne girip paralopara bilgilerini yazıyorsunuz iyzico ya, ilk alışveriş kampanyasını görüp katıl demeniz lazım iyzico da dikkat edin.
sonra iyzico ile öde deyip iyzico kart bilgilerini yazıyorsunuz ,iyzicoda ki bakiyeyi kullanabilirsiniz banka hesabına aktaramassınız , parola paradakini iban girip kendi banka hesabınıza gönderebilirsiniz
kısaca böyle.Her linkede şöyle böyle oluyor üste para alıyorsunuz yazmaktan vazgecin 1 yıldır kullanıyorum 2 uygulamayıda bana bi artısı yok direk fiyatını sonrada comboyu yazın konu başlığına sanki beleşe alınıyor gibi her konuya böyle yazılıyor...

herşeyi anladım tek bi sorum var o parayı çekebiliyozmu yoksa harcamamızmı lazım ,

Parolapara da kullandım daha önceden tekrar yapsak olur mu veya sadece iyzico ile kaça gelir?

Hocam şimdi parayı parolaparaya yatıracam ve iyziyo ile ödeme yapacam onu kullanrak ödemeyi yapacam böylemi oluyur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,493
Üyeler
174,381
Son üye
rzcnklc
Geri