İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,329
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıyoruz zaten. 1.250 TL cashback alıyoruz ürün bedavaya geliyor ve ekstra 250 TL paramız oluyor.Yakında üstüne para alicaz![]()
Alıyoruz zaten. 1.250 TL cashback alıyoruz ürün bedavaya geliyor ve ekstra 250 TL paramız oluyor.Yakında üstüne para alicaz![]()
gamigen üzerinden %10 olarak gözüküyor hala kampanyaya katılmama rağmen neden olabilirAlıyoruz zaten. 1.250 TL cashback alıyoruz ürün bedavaya geliyor ve ekstra 250 TL paramız oluyor.
detaylı anlata bilen varmı parayı iade alınca geri karta atabiliyozmu tekmi ürün alabiliyoz
Beyler Bu indirim Nasıl oluyur ne yapmamız lazım şimdi ben anlamadım
herşeyi anladım tek bi sorum var o parayı çekebiliyozmu yoksa harcamamızmı lazım ,GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 967
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Parolapara'da para çekilebiliyor ama İyzico'da para çekilemiyor.herşeyi anladım tek bi sorum var o parayı çekebiliyozmu yoksa harcamamızmı lazım ,
sadece yüzde 10 u içerde kalıyosa sıkıntı yokParolapara'da para çekilebiliyor ama İyzico'da para çekilemiyor.
cashback tahmini ne zamana geliyor iyzico üzerindenParolapara'da para çekilebiliyor ama İyzico'da para çekilemiyor.
Hocam şimdi parayı parolaparaya yatıracam ve iyziyo ile ödeme yapacam onu kullanrak ödemeyi yapacam böylemi oluyurGamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 967
- Forum: Sıcak Fırsatlar