herhangi bir fiziksel banka veya kredi kartı kabul ediliyor ama başka bir sanal kart kabul edilir mi bilmiyorum, desteğe sor bence.Beyler iyzico ile öde dediğimizde vodofone sanal kart ile ödenir mi sizce? o şekilde kabul eder mi
kral ben denedim mesaj falan gelmedi gittim atmden çekip kendi bankama attımBeyler iyzico ile öde dediğimizde vodofone sanal kart ile ödenir mi sizce? o şekilde kabul eder mi
Çekiliyor hocam ben sadece onu da kullanarak bir şey alabiliyor muyuz diye merak ettim alınıyormuş Scyrox V6 8K Hz mouse aldım 1400 küsüre geldikral ben denedim mesaj falan gelmedi gittim atmden çekip kendi bankama attım
Maalesef hocam aynı işlemci Gaminggen'de 1000tl daha pahalı, hem de itopyadaki mpk modeli. Zaten sırf o yüzden bu kadar zahmet.. Soğutucu bahane, maksat İtopyada bazı kampanyalar geçerli olmadığı için orada kullanmak amaçlı cashback hazırlamak.ikisinide geminggen tr den alıcaksan ikisinide ayrı iyzico hesabıyla alabilirsin ben oyle yaptım ilk soğutucu aldım kendi hesabımla sonrada M2 sdd aldım baska iyzico hesabıyle
Orada sadece İtopya'ya özel %10 geri ödeme kampanyası geçerli sanırım.bu indirimler itopya da geçerli degil mi? iyizico da %10 itopyada geçerli oldugu gözüküyor ama bazıları para yatmadıgını söylüyor
1000 mah çok fark ettirmez bence görünüş olarak akko daha iyi duruyor yerinde olsam akko alırdımKlavye almayı düşünüyorum ben de indirimden 1kya geliyor ama şu ikisinden hanigisini alacağıma bir türlü karar veremedim:
VGN V87
AKKO 5075B Plus Shine-Through
Vgnnin eksisi ses kısam artırma tuşu olmaması ama pili 4000 mAh
Akkonun eksisi, ki eksi sayılır mı kullanmadığım için bilmiyorum, şeffaf keycapslere sahip olması. Bir de pili 3000 Mah imiş. Açıkçası çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Ben de öyle düşündüm ama şeffaf keycapslerin sararma yapmasından endişe duyuyorum bir de türkçe layout ile kullanacağım için alışabilir miyim bilmiyorum1000 mah çok fark ettirmez bence görünüş olarak akko daha iyi duruyor yerinde olsam akko alırdım
Hocam siz kampanyadan kazandığınız parayı ATM'de QR okutup mu çektiniz?kral ben denedim mesaj falan gelmedi gittim atmden çekip kendi bankama attım
Parolapara ile mi 1400 e geldi yoksa tek iyzicomuÇekiliyor hocam ben sadece onu da kullanarak bir şey alabiliyor muyuz diye merak ettim alınıyormuş Scyrox V6 8K Hz mouse aldım 1400 küsüre geldi