Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Arkadaşlar wraith sitesinden bir gamepad alacağım iyzico %25 bayram alışverişi ve ilk sipariş indirimi var parolaparayla birleştirebilir miyim bu üçünü

Beyler iyzico ile öde dediğimizde vodofone sanal kart ile ödenir mi sizce? o şekilde kabul eder mi
herhangi bir fiziksel banka veya kredi kartı kabul ediliyor ama başka bir sanal kart kabul edilir mi bilmiyorum, desteğe sor bence.

ikisinide geminggen tr den alıcaksan ikisinide ayrı iyzico hesabıyla alabilirsin ben oyle yaptım ilk soğutucu aldım kendi hesabımla sonrada M2 sdd aldım baska iyzico hesabıyle
Maalesef hocam aynı işlemci Gaminggen'de 1000tl daha pahalı, hem de itopyadaki mpk modeli. Zaten sırf o yüzden bu kadar zahmet.. Soğutucu bahane, maksat İtopyada bazı kampanyalar geçerli olmadığı için orada kullanmak amaçlı cashback hazırlamak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu indirimler itopya da geçerli degil mi? iyizico da %10 itopyada geçerli oldugu gözüküyor ama bazıları para yatmadıgını söylüyor
Orada sadece İtopya'ya özel %10 geri ödeme kampanyası geçerli sanırım.

arkadaşlar kımlık dogrulamadan para cekmenın hıcbır yontemı yok degıl mı suan ıkametgahım yok gozukuyor tasındıgımız ıcın ve kımlık dogrulayamıyorum

Klavye almayı düşünüyorum ben de indirimden 1kya geliyor ama şu ikisinden hanigisini alacağıma bir türlü karar veremedim:

VGN V87

AKKO 5075B Plus Shine-Through

Vgnnin eksisi ses kısam artırma tuşu olmaması ama pili 4000 mAh
Akkonun eksisi, ki eksi sayılır mı kullanmadığım için bilmiyorum, şeffaf keycapslere sahip olması. Bir de pili 3000 Mah imiş. Açıkçası çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Klavye almayı düşünüyorum ben de indirimden 1kya geliyor ama şu ikisinden hanigisini alacağıma bir türlü karar veremedim:

VGN V87

AKKO 5075B Plus Shine-Through

Vgnnin eksisi ses kısam artırma tuşu olmaması ama pili 4000 mAh
Akkonun eksisi, ki eksi sayılır mı kullanmadığım için bilmiyorum, şeffaf keycapslere sahip olması. Bir de pili 3000 Mah imiş. Açıkçası çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim
1000 mah çok fark ettirmez bence görünüş olarak akko daha iyi duruyor yerinde olsam akko alırdım

1000 mah çok fark ettirmez bence görünüş olarak akko daha iyi duruyor yerinde olsam akko alırdım
Ben de öyle düşündüm ama şeffaf keycapslerin sararma yapmasından endişe duyuyorum bir de türkçe layout ile kullanacağım için alışabilir miyim bilmiyorum

Gaming.gen den 2198 tl lik alışveriş yaptım iyzico seçeneğini seçip parolapara kart ile ödedim iyzico 500tl geldi ama parolapara da hareket yok . İşlemden önce iyzico da gerekli kampanyaları seçtim(ilk alışverişin değil iyzico ile parolapara ile ilk alışverişim) parolapara hesabına para attım kartı ile alışverişi yaptım . İlk sayfada 3 adımda arkadaş paralopara da kanpanyaya katılmadan bahsetmiş ama kampanyaya katılma gibi bir seçenek yok sadece açıklama var .

Arkadaşlar indirimler sepetimdeki toplam fiyattan mı hesaplanıyor yoksa tek ürün üzerinden mi bilen var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,254
Üyeler
175,012
Son üye
asafak
Geri