25k bütçeye ne alınır

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,558
beyler 25k bütçe var da masaüstü mü almak mantıklı laptop mu bilemedim ekipman derdine girmek istemiyorum, kablosuz mouse alsam kafi gibi lol valo cs falan atıyorum hikayeli oyunda oynarım arada

beyler 25k bütçe var da masaüstü mü almak mantıklı laptop mu bilemedim ekipman derdine girmek istemiyorum, kablosuz mouse alsam kafi gibi lol valo cs falan atıyorum hikayeli oyunda oynarım arada
oyunu dısarı da oynamıcaksan genelde evde takılıcaksan tabi ki masaüstü 4060 lı ddr5 bir sistem bile bulabilirsin hatta vatan paylaşmıştı dur linkini atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun ramini değiştirip alınabilir gözüyle bakıyorum ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumlarını katsınlar tek kişinin yorumuyla hareket etme

oyunu dısarı da oynamıcaksan genelde evde takılıcaksan tabi ki masaüstü 4060 lı ddr5 bir sistem bile bulabilirsin hatta vatan paylaşmıştı dur linkini atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun ramini değiştirip alınabilir gözüyle bakıyorum ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumlarını katsınlar tek kişinin yorumuyla hareket etme
dostum acıkcası icimden laptop almak geciyo 4050li laptolar var 20kya 2.el de falan sıfır gibi temiz günümüz oyunlarını 1080pde oynatsa yeter pratik bi de rahat ettirir su an da laptop kullanıyorum intel hd ekran kartı var max lol oynatıyo yinede keyifli

dostum acıkcası icimden laptop almak geciyo 4050li laptolar var 20kya 2.el de falan sıfır gibi temiz günümüz oyunlarını 1080pde oynatsa yeter pratik bi de rahat ettirir su an da laptop kullanıyorum intel hd ekran kartı var max lol oynatıyo yinede keyifli
çok ağır oyunlarda takılmicaksan küçük bir alan kaplasın istiyorsan leptop tabi daha iyi bir seçim olur ama leptoplardan hiç anlamam umarım anlayan bir arkadaş çıkar

Kardeşim 4060 sistem al geç 25k zaten ahım şahım bir şey degil 4060 hazır pc al yada her şey ikinci elden 3080 li pc diz

günümüz oyunlarını 1080pde yüksek ayarlarda oynatır mı
Hangi oyunları oynayacağına bağlı.

Mobile 4060 ile God Of War Ultra + DLSS Kalite 35 - 50 ayarında 90 - 120 FPS oynayarak bitirdim. Benim ekran kartı PC'de 3060'a denk. Yani sen düşün, oynarsın.

Hangi oyunları oynayacağına bağlı.

Mobile 4060 ile God Of War Ultra + DLSS Kalite 35 - 50 ayarında 90 - 120 FPS oynayarak bitirdim. Benim ekran kartı PC'de 3060'a denk. Yani sen düşün, oynarsın.
elden ring gow ragnarok cs lol valo falan atarım arada

elden ring gow ragnarok cs lol valo falan atarım arada
CS 200 - 400 arası ( en lowda )
Valo 300 - 500 arası ( en lowda
LoL sabit 100 - 250 arası.

GOW Ragnarok 75 ve üzeri sabit. ( bundan emin değilim )
Elden Ring hakkında da hiç bilgim yok ama onda da tatmin eder.

günümüz oyunlarını 1080pde yüksek ayarlarda oynatır mı
Bırak günümüzü 7 8 yıl oyunlarını ultrada zor oynatıyor günümüzün oyunları için 720p max ortalama 480p de oynaman lazım o kart ile😂 3080 ti fiyatına daha kötüsünü almak enayilik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,739
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri