oyunu dısarı da oynamıcaksan genelde evde takılıcaksan tabi ki masaüstü 4060 lı ddr5 bir sistem bile bulabilirsin hatta vatan paylaşmıştı dur linkini atayımbeyler 25k bütçe var da masaüstü mü almak mantıklı laptop mu bilemedim ekipman derdine girmek istemiyorum, kablosuz mouse alsam kafi gibi lol valo cs falan atıyorum hikayeli oyunda oynarım arada
dostum acıkcası icimden laptop almak geciyo 4050li laptolar var 20kya 2.el de falan sıfır gibi temiz günümüz oyunlarını 1080pde oynatsa yeter pratik bi de rahat ettirir su an da laptop kullanıyorum intel hd ekran kartı var max lol oynatıyo yinede keyiflioyunu dısarı da oynamıcaksan genelde evde takılıcaksan tabi ki masaüstü 4060 lı ddr5 bir sistem bile bulabilirsin hatta vatan paylaşmıştı dur linkini atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun ramini değiştirip alınabilir gözüyle bakıyorum ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumlarını katsınlar tek kişinin yorumuyla hareket etmeINTEL I5 12400F - RTX4060 - H610M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX4060 - H610M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
çok ağır oyunlarda takılmicaksan küçük bir alan kaplasın istiyorsan leptop tabi daha iyi bir seçim olur ama leptoplardan hiç anlamam umarım anlayan bir arkadaş çıkardostum acıkcası icimden laptop almak geciyo 4050li laptolar var 20kya 2.el de falan sıfır gibi temiz günümüz oyunlarını 1080pde oynatsa yeter pratik bi de rahat ettirir su an da laptop kullanıyorum intel hd ekran kartı var max lol oynatıyo yinede keyifli
Kardeşim 4060 sistem al geç 25k zaten ahım şahım bir şey degil 4060 hazır pc al yada her şey ikinci elden 3080 li pc dizbeyler 25k bütçe var da masaüstü mü almak mantıklı laptop mu bilemedim ekipman derdine girmek istemiyorum, kablosuz mouse alsam kafi gibi lol valo cs falan atıyorum hikayeli oyunda oynarım arada
beyler 25k bütçe var da masaüstü mü almak mantıklı laptop mu bilemedim ekipman derdine girmek istemiyorum, kablosuz mouse alsam kafi gibi lol valo cs falan atıyorum hikayeli oyunda oynarım arada
günümüz oyunlarını 1080pde yüksek ayarlarda oynatır mı![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Fiyatı bu iken alıp geç
Hangi oyunları oynayacağına bağlı.günümüz oyunlarını 1080pde yüksek ayarlarda oynatır mı
elden ring gow ragnarok cs lol valo falan atarım aradaHangi oyunları oynayacağına bağlı.
Mobile 4060 ile God Of War Ultra + DLSS Kalite 35 - 50 ayarında 90 - 120 FPS oynayarak bitirdim. Benim ekran kartı PC'de 3060'a denk. Yani sen düşün, oynarsın.
CS 200 - 400 arası ( en lowda )elden ring gow ragnarok cs lol valo falan atarım arada
Neredeyse tüm oyunları oynatır, sadece yrni çıkan birkac AAA oyunda zorlanır. Ya vram yetmez ya da yüksek rt yüzünden kasar.günümüz oyunlarını 1080pde yüksek ayarlarda oynatır mı
Bırak günümüzü 7 8 yıl oyunlarını ultrada zor oynatıyor günümüzün oyunları için 720p max ortalama 480p de oynaman lazım o kart ilegünümüz oyunlarını 1080pde yüksek ayarlarda oynatır mı