Babamı bilgisayar icin nasil ikna edebilirim?

Oturt karşına ve sert konuş.
Başını bükersen tepene binerler. Bu babalar hep böyle. Vur yumruğunu masaya, gözü korksun.
Kral adamla zaten gunluk hayatta arada bir konusuyorum oyle cok civik bi adam degil oyle gozu korkucak birisi degil eyvallah yinede 😁😁

Hocam soyle bisey dusundum onden klavye mouse falan alsam almak zorunda kalir mi sence

Yooo. İnadına yaptığını düşünüp hiç oralı bile olmayabilir. Sen şansını fazla zorlama, 1 sene daha sabret.

Beyler oncelikle 17 yasindayim calismak istiyorum ancak babam izin vermiyor benim emir almami istemiyor durumumuz da Allaha sukur iyi fakat konu bilgisayar olunca babam hic sicak bakmiyor bu yaza bilgisayarla girmek istiyorum ama babam basindan kalkmak diye korkuyor. Sizce nasil ikna edebilirim?
karşına al konuş, baba ben bilgisayar ile takılmayı seviyorum eninde sonunda zaten bir şekilde alıcam, sen bana yardım et beraber alalım bende sana istediğin bir konuda yardım edeyim tarzı bir konuşma yaparsan belki bir ihtimal olur, birazda acıtasyon iş yapabilir.

karşına al konuş, baba ben bilgisayar ile takılmayı seviyorum eninde sonunda zaten bir şekilde alıcam, sen bana yardım et beraber alalım bende sana istediğin bir konuda yardım edeyim tarzı bir konuşma yaparsan belki bir ihtimal olur, birazda acıtasyon iş yapabilir.
Ya reis adama birsey demeye gelmiyo adama baba desem oyle bi “he” diyisi var ki diyecegin seyden sogutuyo seni ama bi denicem eyvallah onerin icin

Ya reis adama birsey demeye gelmiyo adama baba desem oyle bi “he” diyisi var ki diyecegin seyden sogutuyo seni ama bi denicem eyvallah onerin icin
Hacı sana bir şey dicem, bende sen gibi bilgisayar almak çok istiyodum bu sene 40.000 liraya aldım da 2 ay sürdü ondan sonra daha yüzüne bakmadım o kadar dert etmene gerek yok bir süre sonra sıkılıyosun.

Senin duruma benzer bir durum bende de vardı çalışmama izin vermiyordu durumumuz iyi ama bilgisayara sıcak bakmıyordu bende gitmesem bile ne zaman arasana internet kafedeyim diyordum sonunda bilgisayar almaya ikna oldu ilk bilgisayarı böyle aldırmıştım

Senin duruma benzer bir durum bende de vardı çalışmama izin vermiyordu durumumuz iyi ama bilgisayara sıcak bakmıyordu bende gitmesem bile ne zaman arasana internet kafedeyim diyordum sonunda bilgisayar almaya ikna oldu ilk bilgisayarı böyle aldırmıştım
Son zamanlarda bende cok gitmeye basladim

Hacı sana bir şey dicem, bende sen gibi bilgisayar almak çok istiyodum bu sene 40.000 liraya aldım da 2 ay sürdü ondan sonra daha yüzüne bakmadım o kadar dert etmene gerek yok bir süre sonra sıkılıyosun.
reis benim kardesim var bide 12 yasinda o da cok istiyor sadece ben degil bende cok istiyorum tabi ama sıkılmam herhalde

reis benim kardesim var bide 12 yasinda o da cok istiyor sadece ben degil bende cok istiyorum tabi ama sıkılmam herhalde
Her türlü sıkılıyosun denendi onaylandı istersen 5090 ın olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri