Dolar mı Altın mı Euro mu ?

altın al geç, kenara koy birikim olsun.

altın
1747999318863.webp

Peki garanti üzerinden alıyorum ama kuyumcudan almak daha mı iyi yoksa çok fark etmiyor mu?

Bankalara bulaşma,kuyumcudan al.Yarın bir gün bozarken bankanın verdiği düşük kur ile bozmak zorundasın ama fiziki altının olursa 2-3 kuyumcuya sorup en yüksek verenden bozarsın.En düşük veren bile bankanın kurundan daha yüksek verecektir.Kuyumcuyum bu arada,sallama bilgi değil.

Altın al minimum 3-5 sene unut. Acil durum olursa parça parça boz. 20 sene elinde tutabilir ve sürekli atabilirsen kenara bana teşekkür edeceksin

Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Dolar ve Euro yatırımı için anlık düşüş ve yükselişlerden kazanman lazım fakat altında günde artık 200tl bile oynayabiliyor geçen öylesine altın almıştım %22 kar getirdi sattım , şimdi tekrardan alım fırsatı kovalıyorum.

Altın al minimum 3-5 sene unut. Acil durum olursa parça parça boz. 20 sene elinde tutabilir ve sürekli atabilirsen kenara bana teşekkür edeceksin
Dolar ve Euro yatırımı için anlık düşüş ve yükselişlerden kazanman lazım fakat altında günde artık 200tl bile oynayabiliyor geçen öylesine altın almıştım %22 kar getirdi sattım , şimdi tekrardan alım fırsatı kovalıyorum.
Kuyumcu veya banka fark ediyor mu?
Ben garantiden alıyorum şuanda

Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Kısa vadede düşükten btc alıp satmak.
Uzun vade altın.
Altın düşer problemi yaşamamak için Euro.
Dolar bu aralar kendi içinde düşüyor.

Altın al ve biriktir birikimin arsa gayrimenkul alacak kadar birikince de arsa gayrimenkul al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri