En mantıklısı Ziraat bence.Peki garanti üzerinden alıyorum ama kuyumcudan almak daha mı iyi yoksa çok fark etmiyor mu?
Dolar ve Euro yatırımı için anlık düşüş ve yükselişlerden kazanman lazım fakat altında günde artık 200tl bile oynayabiliyor geçen öylesine altın almıştım %22 kar getirdi sattım , şimdi tekrardan alım fırsatı kovalıyorum.Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Altın al minimum 3-5 sene unut. Acil durum olursa parça parça boz. 20 sene elinde tutabilir ve sürekli atabilirsen kenara bana teşekkür edeceksin
Kuyumcu veya banka fark ediyor mu?Dolar ve Euro yatırımı için anlık düşüş ve yükselişlerden kazanman lazım fakat altında günde artık 200tl bile oynayabiliyor geçen öylesine altın almıştım %22 kar getirdi sattım , şimdi tekrardan alım fırsatı kovalıyorum.
Kısa vadede düşükten btc alıp satmak.Yanda borsa yapıyorum ama orda bırakın zararı berbat durumda hisseler yanda en azından bu başlıkta ki 3 'ünden hangisini önerirsiniz?
Mesai saatleri içinde banka mantıklı, çok fazla kar payı almıyorlar ama mesai saati dışı kur farkı inanılmaz yüksek oluyor. Hırsızlık endişen yoksa fiziki altın her zaman daha iyidirKuyumcu veya banka fark ediyor mu?
Ben garantiden alıyorum şuanda
Anladım hocam teşekkürMesai saatleri içinde banka mantıklı, çok fazla kar payı almıyorlar ama mesai saati dışı kur farkı inanılmaz yüksek oluyor. Hırsızlık endişen yoksa fiziki altın her zaman daha iyidir