Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Arkadaşlar ben iyzico ödeme kısmında kart bilgilerimi yazdıktan sonra ödeme yöntemi güvenlik denetimini geçmedi hatası alıyorum hangi kartı girersem göreyim aynı sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar ben iyzico ödeme kısmında kart bilgilerimi yazdıktan sonra ödeme yöntemi güvenlik denetimini geçmedi hatası alıyorum hangi kartı girersem göreyim aynı sorunu yaşıyorum.
gamıng genden alıyorsan o yuzden yapıyo olabılır laptop.com dan dene

iyzico da ki hediye parayı tam olarak nasıl çektiniz acaba vodafone hattım yada internetim yok.
Vodafone hattınız olmasada Vodafone pay hesabı açabilirsiniz ancak doğrulanması lazım banka kartı ile para yatır diyip iyzico sanal kart bilgilerini girin sonra parayı QR kod ile ATM den çekin.

hacı bu devirde nfcsiz telefon kullanmak gerçekten çok zor hiçbir şey yapılmıyor ne parolapara hesabımı doğrulayabiliyorum ne vodafone pay açıp parayı çekebiliyorum hiçbir şey yapılmıyor elim kolum baglı kafayı yıcem

hacı bu devirde nfcsiz telefon kullanmak gerçekten çok zor hiçbir şey yapılmıyor ne parolapara hesabımı doğrulayabiliyorum ne vodafone pay açıp parayı çekebiliyorum hiçbir şey yapılmıyor elim kolum baglı kafayı yıcem
Yakın birinin telefonundan yap.

Geri