kasanız nedir hava soğutma bile yeterli olur9800X3D için 4.000 TL ile 7.000 TL bandında bir sıvı soğutucu olsun. Daha doğrusu 9800X3D işlemcisini nasıl en ucuz şekilde soğuturum.
Kule tipikasanız nedir hava soğutma bile yeterli olur
sıvı soğutmaKasa almadım. Ben sadece soğutucu olarak ne alabilirim diye bakıyorum. Eğer gerekirse kasayıda ona göre alırım.
Ne önerirsin?Kule tipi
Sıvı sogutucu önericem kule tipi önermemNe önerirsin?
Hava soğutmalar yeterli olur mu?sıvı soğutma
![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.999,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hava soğutma
olur fakat ilerki zamanlarda başka işlemciye geçince sorun çıkarmaması adına ben sıvı seçerdim kendim h150i yi kullanıyorum hem serin çalışıyor hemde sessiz arctic de öyle serin ve sessiz çalışıyor fakat arctic her kasaya uymuyor maalesefHava soğutmalar yeterli olur mu?
Renderda sorun çıkartırlar mı?olur fakat ilerki zamanlarda başka işlemciye geçince sorun çıkarmaması adına ben sıvı seçerdim kendim h150i yi kullanıyorum hem serin çalışıyor hemde sessiz arctic de öyle serin ve sessiz çalışıyor fakat arctic her kasaya uymuyor maalesef