togg alın hocam bmw'de neymişBütçem 1.250.000 TL hangisini önerirsiniz
Temiz f10. Sahibindende Saba Auto yazarak bakabilirsiniz. Dayimlar kendileriBütçem 1.250.000 TL hangisini önerirsiniz
Valla dostum Denemeden Bilemeyiz elbette ama şu zamandan artik yavas yavas elektirikli araca Geçiş daha Mantikli Tabi En az 5 sene kullanacaksantogg alın hocam bmw'de neymiş![]()
togga bence binilmez yerli milli dedik 1milyon para istiyolar ona verceğim parayı volvoya veririm en azından yıllardır bilinen güvenli sağlam arabaTogg alırdım şahsen. Elektrikli teknolojik bir araç.
Togg alırdım şahsen. Elektrikli teknolojik bir araç.
Servis ağı basit bir şey, örnek veriyorum bu ülkede TATA diye arabanın nerede servis ağı var? Yada artık pahalı fiyatlardan kaç kişi servise gidiyorki? Hepsi bosch car servis gibi yerlere yöneldi. Servis ağı anlaşmalarını yapmak 3-5 aylık iş. En basiti doğuş grubuyla bile anlaşılıp birkaç senelik sözleşme ile servis ağını sağlarlar.togg alırdım diyenler boş sallıyor. Daha servisi bile yok bişey olsa ne yapacaksınız ? Tamam araba güzel görünüyorda arıza yapınca sanayideki ahmet ustaya götürecek haliniz yok sırtınıza alıp bursaya mı gideceksiniz ?
Şuan milli değil misiniz hocam? Milli olmanızın arabayı almanız ile ne alakası var?Togg 5yil sonra satın alicam %100 milli olunca
Araç yüzde 49 ithal yüzde 100 milli olunca alicamŞuan milli değil misiniz hocam? Milli olmanızın arabayı almanız ile ne alakası var?