Öneri 1 milyon TL araç önerisi

1 milyon TL bütçem var premium araç düşünüyorum aklımda 3 model aşağıya link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım veya sizin de öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Birkaç parça boya sıkıntı olmaz.

Linkler örnektir:

1 milyon tl var ve galerici dostların arkadaşların yerine burda konu açman değişik geldi 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 milyon TL bütçem var premium araç düşünüyorum aklımda 3 model aşağıya link bırakıyorum sizce hangisini almalıyım veya sizin de öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Birkaç parça boya sıkıntı olmaz.

Linkler örnektir:

İlla alcam dersen pejo 3008 derim net

1 milyon TL var ve galerici dostların arkadaşların yerine burda konu açman değişik geldi 😂
1 milyon TL günümüzde normal seviyede bir para, galerici arkadaşım yok zaten çoğu da kendi çıkarları için konuştuğu için olsa da danışmam. Arkadaşlarıma da soruyorum tabii ancak buraya da sormam da sakınca görmüyorum fikir fikirdir.

1 milyon TL günümüzde normal seviyede bir para, galerici arkadaşım yok zaten çoğu da kendi çıkarları için konuştuğu için olsa da danışmam. Arkadaşlarıma da soruyorum tabii ancak buraya da sormam da sakınca görmüyorum fikir fikirdir.

Tabi canım bişey demedim ama dediğim gibi net benim görüşüm pejo 3008 uzay arabası gibi içi konforu dış görünüşü aile arabası olur genç arabası olur değişik bir araba her kesime uyuyor😅

Mercedese bu bütçede pek sıcak bakmazdım. Rangelere de hiç bulaşma derim. Jaguar çok daha çekici duruyor içlerinde.
Öneri istersen bakacağın arabaları atayım.
Edit: Araçları tamamen temsili atıyorum . Boya km bakmadan atıyorum

Son düzenleme:
Hocam togg bekleyin 2071 de yollarda 😀

bütcenin tamamını kullanmak istemiyorsanız Polo GTİ en iyisi max 500k

Aslında aklımda Hyundai İ20 N var ama normal satış fiyatından çok yukarıda olduğu için uzak duruyorum. Önerilen için teşekkürler.
i20 nler manuel galiba almışken otomatik alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri