Neler Yeni

1 veya 2 ölü pikselde monitör değişimi olur mu ?

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Daha yeni monitör ben iade talep etmicem sadece değişim yarın göndericem büyük bir ihtimal direk.

Anladim dedigim gibi istersen iade istersen garanti istersen degişim ver bu konuda haklı olduğun için dediğini yapmak zorundalar üşenmeyip bu dediklerimden birini yapmanı tercih ederim diyebilirim çünkü bazı kişiler ölü pikselin oyunda bir etkisi olmayacağını düşünüp monitörü kullanmaya devam edebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Metehan Beyaz
Instagram
MetehanByz
1 tane dahi olsa bile evet hakkınız vardır. Eğer değişim yapmıyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Anladim dedigim gibi istersen iade istersen garanti istersen degişim ver bu konuda haklı olduğun için dediğini yapmak zorundalar üşenmeyip bu dediklerimden birini yapmanı tercih ederim diyebilirim çünkü bazı kişiler ölü pikselin oyunda bir etkisi olmayacağını düşünüp monitörü kullanmaya devam edebiliyor.
Kaydı oluşturdum dün incehesaptan geri gönderim için kargo koduda verdiler paketleyip yarın göndericem büyük bir ihtimal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
1 tane dahi olsa bile evet hakkınız vardır. Eğer değişim yapmıyorlarsa tüketici hakem heyetine başvurun.
Denicem baktım yapmıyorlarsa şikayet yoluna gidicem daha sıfır monitör çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Evet 15 gün içerisinde değişimi yaptılar.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
MÖNİTÖRÜ ALALI KAÇ GÜN OLDU 14 GÜNDEN AZ İSE DEĞİŞİM TALEBİNDE BULUNURSUN O ŞEKİLDE OLABİLİR SENDEN BU ÖLÜ PİKSELLERİN FOTOĞRAFINI İSTEYEBİLİRLER FOTOĞRAF ÇEKİP YOLLARSIN
BUNLARI TAVİSİYE EDERİM (y)
Caps kapat.

Oh no. 9 Nisan 2020'de gönderilen bir gönderiye cevap verdim :D

Rich Kedy

80+ Bronze

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
BİLDİĞİM KADARI İLE İNCE HESAP 3 ADET ÖLÜ PİKSEL İÇİN DEĞİŞİM YAPIYOR FAKAT ERKEN BİLDİRİM YAPARSAN DEĞİŞİM HEMEN YAPILIR
DİĞER TÜRLÜ BİRAZ UĞRAŞIRSIN
MÖNİTÖRÜ ALALI KAÇ GÜN OLDU 14 GÜNDEN AZ İSE DEĞİŞİM TALEBİNDE BULUNURSUN O ŞEKİLDE OLABİLİR SENDEN BU ÖLÜ PİKSELLERİN FOTOĞRAFINI İSTEYEBİLİRLER FOTOĞRAF ÇEKİP YOLLARSIN
BUNLARI TAVİSİYE EDERİM (y)
caps kaparmısın.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri