『MR』GHOST
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 342
Dfx 1650w olanı aldım 1350w stokta kalmamış galibaHangi modeli?
Dfx 1650w olanı aldım 1350w stokta kalmamış galibaHangi modeli?
Fiyatı güzelmiş lakin pek bir şey belli değil. Özellikle filtrelemedeki kapasitörler no name gibi duruyor. Bulk kapasitör muhtemelen chengX ama dediğim gibi belli değil hiç biri. C tier'i muhtemelen topolojiye ve regulasyona göre vermişlerdir.@yusuf7878 SPL'e göre C seviyesi:
MSI ABN serisi ile aynı platforma sahipmiş ve benzermiş.![]()
DeepCool 550W PK550D 80+ Bronze Güç Kaynağı
DeepCool 550W PK550D 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Andar Han bayağı övmüş zamanında. A550BN ile benzermiş.Fiyatı güzelmiş lakin pek bir şey belli değil. Özellikle filtrelemedeki kapasitörler no name gibi duruyor. Bulk kapasitör muhtemelen chengX ama dediğim gibi belli değil hiç biri. C tier'i muhtemelen topolojiye ve regulasyona göre vermişlerdir.
Benzerler zaten lakin bir şey belli değil. Kapasitörler değerlendirilmeye alınmazsa alınabilir. EMI filtresi vesaire tam. Gerekli korumalarıda var denebilir.Andar Han bayağı övmüş zamanında. A550BN ile benzermiş.
Vita GM850 aldım, geldi kurdum. Şuan gayet memnunum, tek sıkıntı kabloları psuya takarken clips sesi gelmiyor, dikkatli takmakta fayda varBilgi yok. Yalnızca sitelerinde yazan kısımlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FSP vita GM 850 olabilir.
Topraklama yoksa UPS'le veya akım/gerilim korumalı pirzle çözülecek bir şey değil o. Toprak hattının çekilmesi lazım.@yusuf7878 Temel şeyleri soralım. Mesela 2 örnek PSU olsun, Fazeon ATX-650 ve Delta GPS-850HB Platinum.
Bu iki PSU topraklama olmayan evde ne yapabilir?
Yakına veya evin çatısına yıldırım düştüğünde (bu senaryoda topraklama var) ne yapabilir?
Fazeon yerine MSI A650BNL koysak karşılaştırma nasıl olur?Yıldırım düştüğünde sistemi koruyan parça MOV. Fazon’da bu yoktu (görünen o NTC büyük ihtimalle), o yüzden böyle bir durumda koruması da yok. Yıldırım PSU’nun içine kadar girerse MOSFET’leri bile patlatma şansı var. Delta’da tam belli değil ama muhtemelen var, fotoğraflarda biraz bir şey gözüküyor zaten.
Böyle bir durumda bu 2 PSU ne tepki verir? Kalitenin nasıl etkisi olur?Nasıl bir karşılaştırmaki bu? Neye bakıyoruz?
Aynı olmaz. Delta’daki MOV ile MSI’daki MOV’un dayanabileceği gerilim ve enerji miktarları farklıdır(muhtemelen). Delta hayatta kalsa bile, MSI’daki MOV daha düşük kaliteli veya küçük kapasiteli olduğu için dayanamayıp eriyebilir ve kısa devre yaparak akımı PSU’nun içine yönlendirebilir. Yalnız eğer yıldırım doğrudan binaya veya elektrik hattına çarpmışsa, her iki PSU’nun da sağ kalma şansı yok gibi bir şey. Böyle bir durumda bina panosu bile zarar görür zaten.Böyle bir durumda bu 2 PSU ne tepki verir? Kalitenin nasıl etkisi olur?
Bütçeniz nedir?9070xt nitro+ modeli için psu önerir mısınız