Neler Yeni

Öneri 1000 TL Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Btw ingilizce bir kısaltma. Bu arada klavye çok kötü diyor. O logitech mebran bir klavye o yüzden kötüydü.
Eski,membran,keycap ve kasa kaliesi kou ayrıca tuşları kolay soyuluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Btw nedir abi cidden öylemi ya hayal kırıklığına uğradım logitech üzdü
Btw: bu the way, bu arada anlamına geliyor cümle içinde. Logitech ve razer in, daha doğrusu tüm büyük markalarin düşük bütçeli ekipmanları kötü oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Ben Razer Ornata V3 x almıştım 1 ay önce, iyi bence.

pytha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Yurttaş
hp omen encoder aldım ben memmnunum tavsiye ederim sana da

F.U.Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
uygar
hp omen encoder aldım ben memmnunum tavsiye ederim sana da
onu almayı dusunuyorun bütceyi biraz asıyor ama almısken iyi olsun bir kere alıyorum sonuçta. Sen ne kadardır kullanıyosun? birde tek renk ışık olması kotu geldi sence cok kotumu rgb ye gore eksiklik hissediyormusun?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
onu almayı dusunuyorun bütceyi biraz asıyor ama almısken iyi olsun bir kere alıyorum sonuçta. Sen ne kadardır kullanıyosun? birde tek renk ışık olması kotu geldi sence cok kotumu rgb ye gore eksiklik hissediyormusun?
cherry mxin kalitesi her ne kadar son yıllarda düşse de illa tam boy almak istiyorsan alabileceğin en iyi ürün bu (birebir aynısını kullanmadım aynı switchi kullandım). zaten bu bütçede 3 seçeneğin var ya hem rgbli hem bundan da kaliteli ama ufak boy alacaksın ki bence en mantıklısı bu ya çok daha dandik ama ışıklı mışıklı alıcaksın yada orta kalite ama ışıksız bunu alacaksın tercih sana kalmış biraz.

F.U.Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
uygar
cherry mxin kalitesi her ne kadar son yıllarda düşse de illa tam boy almak istiyorsan alabileceğin en iyi ürün bu (birebir aynısını kullanmadım aynı switchi kullandım). zaten bu bütçede 3 seçeneğin var ya hem rgbli hem bundan da kaliteli ama ufak boy alacaksın ki bence en mantıklısı bu ya çok daha dandik ama ışıklı mışıklı alıcaksın yada orta kalite ama ışıksız bunu alacaksın tercih sana kalmış biraz.
numpadsiz olur ama %60 çok ufak kalır diye istemiyorum. Sanırım en iyi model bu. gamepower falan ışıklı ama switchi daha kotu chery mixe gore bu fiyata baska cherymix var mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
HP omen enconder kral klavye. Eski olup hala taş gibi olan ve bu kadar zamanda hala kronik sorunu patlak vermemiş nadir klavyelerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,730
Üyeler
165,225
Son üye
Yasirhasann
Top Bottom