ReyMysterio619
80+ Bronze
Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
Hocam ben zaten bildiğimi uygulayacağım ama sizin fikirlerinizi de almak istedim.Yatırım tavsiyesi vermek yasal bir şey değil hocam az çok ne olduğunu öğren o sana yol göstericek
Aylık 300TL ekleyeceğim üstüne1000 lıraya bu ısler yapılmaz orda beklettıgın surede 200 TL kazansan 1200 TL olur 2 ay sonra 1200 TL nın degerı suanın 700-800 TL si olur
Mesela hocam Warner Bros. 2023 de güzel filmler çıkaracak. Hisselerin yükseleceğini düşünüyorum şahsen.Yatırım tavsiyesi vermek yasal bir şey değil hocam az çok ne olduğunu öğren o sana yol göstericek
dostum değmez benım gorusumHocam ben zaten bildiğimi uygulayacağım ama sizin fikirlerinizi de almak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aylık 300TL ekleyeceğim üstüne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela hocam Warner Bros. 2023 de güzel filmler çıkaracak. Hisselerin yükseleceğini düşünüyorum şahsen.
Sağol kardeşim.dostum değmez benım gorusum
Oooo hocam yüklü giriyor piyasaya. Beyler arkadaş piyasanın balinalarından dikkatli olun derim (ytd.)Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
Çok komik o..Oooo hocam yüklü giriyor piyasaya. Beyler arkadaş piyasanın balinalarından dikkatli olun derim (ytd.)
Hıyar domates al satElimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
seninki daha komik o..Çok komik o..