1000TL ile Borsa

ReyMysterio619

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?

1000 lıraya bu ısler yapılmaz orda beklettıgın surede 200 tl kazansan 1200 tl olur 2 ay sonra 1200 tl nın degerı suanın 700-800 tl si olur

Yatırım tavsiyesi vermek yasal bir şey değil hocam az çok ne olduğunu öğren o sana yol göstericek

Yatırım tavsiyesi vermek yasal bir şey değil hocam az çok ne olduğunu öğren o sana yol göstericek
Hocam ben zaten bildiğimi uygulayacağım ama sizin fikirlerinizi de almak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 lıraya bu ısler yapılmaz orda beklettıgın surede 200 TL kazansan 1200 TL olur 2 ay sonra 1200 TL nın degerı suanın 700-800 TL si olur
Aylık 300TL ekleyeceğim üstüne

Mesela hocam Warner Bros. 2023 de güzel filmler çıkaracak. Hisselerin yükseleceğini düşünüyorum şahsen.

Hocam ben zaten bildiğimi uygulayacağım ama sizin fikirlerinizi de almak istedim.

Aylık 300TL ekleyeceğim üstüne

Mesela hocam Warner Bros. 2023 de güzel filmler çıkaracak. Hisselerin yükseleceğini düşünüyorum şahsen.
dostum değmez benım gorusum

Shiba al yeğenim shibaaaaaa

Elimde kaybetmekten korkmadığım 1000 liram var. Borsa İstanbul'a basılır mı? Basılırsa 2 ayda para ne kadar olur?
Oooo hocam yüklü giriyor piyasaya. Beyler arkadaş piyasanın balinalarından dikkatli olun derim (ytd.) 🙃🤣🤣🤣

doğru hisse bulursan neden olmasın 1 ayda %60 aldığım hisse de oldu 1 yıl bekleyip değeri değişmeyen hissem de oldu bulacağın hisseye göre değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,352
Üyeler
184,301
Son üye
raltin
Geri