Neler Yeni

1000Tl Mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan Tuna
Bütçe
1000
Arkadaşlar iyi günler 1000tl bandında mouse arıyorum. Bu fiyatta aklımda Glorious Model O var fakat başka önerilere de açığım. Amazonla uğraşmak istemiyorum. Bir haftadır mouse arıyorum kafayı yemek üzereyim biri öneriyor diğeri kronik sorunlu diyor diğeri öneriyor bu sefe öbür arkadaş reddediyor. Elim 17cm. SteelSeries prime öneridler fakat hem amazonda hem de elime büyük gelebilir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar iyi günler 1000tl bandında mouse arıyorum. Bu fiyatta aklımda Glorious Model O var fakat başka önerilere de açığım. Amazonla uğraşmak istemiyorum. Bir haftadır mouse arıyorum kafayı yemek üzereyim biri öneriyor diğeri kronik sorunlu diyor diğeri öneriyor bu sefe öbür arkadaş reddediyor. Elim 17cm. SteelSeries prime öneridler fakat hem amazonda hem de elime büyük gelebilir
Amazonla ne sorunun var dostum

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
arda bey
vxe dragon fly al wraitthen 1300 falan ama 300 liraya değer. bu arada amazon ÇORUM'A 1.5 günde kargo falan yapıyor anlaşmalı firması kolay gelsin ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vxe dragon fly al wraitthen 1300 falan ama 300 liraya değer. bu arada amazon ÇORUM'A 1.5 günde kargo falan yapıyor anlaşmalı firması kolay gelsin ile.
Wraithtte yok sanirim mouse bulamadim corumda yasadigimi nerden biliyosun qkdjwjdjwndnwd

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam delux m800pro alabilirsiniz 1200 TL'ye cidden değiyor mcu sensöre göre düşük kalitede olsada fiyatına göre çok iyi performansı var
Mcu problemliymiş evet o mouseya da bakmıştım başka önerin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı önerileri olan varmı mumkunse 1100tlyi geçmesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
RUZtayler1771
Mcu problemliymiş evet o mouseya da bakmıştım başka önerin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı önerileri olan varmı mumkunse 1100tlyi geçmesin
mcu problemli değil sensöre göre düşük seçilmiş 1300 tl lik bir mouseden çok bişey bekleme zaten alınacak en iyi seçenek

Gurkanpiro

80+ Platinum
alacaksanız butcenızın uzerıne cıkıp stok bulup fury level z1 alın degecektır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,668
Üyeler