Hakangny16
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
asus cerberius 1050 ti hala alınır mı
Polis. Başka herhangi mantıklı ve zarar getirmeyecek yöntem yok sanırım. Şikayette bulunun. Söylediklerin doğruysa, adi ******** gün yüzü görmesin.
Dediğim gibi Polise gidin, kendi başınıza bir şey yapmayın. Birlikte geçireceğiniz güzel günler için.Arkadaşım bu durumdan rahatsız olduğu için konuyu değişitirmek zorunda kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşım bu durumdan rahatsız olduğu için konuyu değişitirmek zorunda kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim de aklım ona yatıyor ama 10 yıl önce yaşanmış bir olay sonuç olarak polisin bir şey yapabilceğini sanmıyorumPolis. Başka herhangi mantıklı ve zarar getirmeyecek yöntem yok sanırım. Şikayette bulunun. Söylediklerin doğruysa, adi ******** gün yüzü görmesin.
10 Yıl önce mi? Herif birde pedofili yani. Şikayet ederseniz en azından insan içine çıkamaz, o kadar yüzsüz değilse tabii. Tek endişem size zarar verme ihtimali olması, polise getmeniz halinde.Benim de aklım ona yatıyor ama 10 yıl önce yaşanmış bir olay sonuç olarak polisin bir şey yapabilceğini sanmıyorum
Evet 10 yıl önce kız söyleyememiş kimseye korkmuş utanmış10 Yıl önce mi? Herif birde pedofili yani. Şikayet ederseniz en azından insan içine çıkamaz, o kadar yüzsüz değilse tabii. Tek endişem size zarar verme ihtimali olması, polise getmeniz halinde.
Değiştirmiş konuyu muhtemelen ama 1050 de alınmaz gibiAga konunun 1050 ti ile alakasını çözemedim.