Neler Yeni

110.000 TL Araba Tavsiyesi

HoYeon Jung

80+ Gold
kardeşim yazmıyorsa perttir diyorum sana. sigorta şirketi kewndini mi dolandırıyo çözemedim dediklerinden. sen devam böyle yorumlara
Orada hasar kaydı çıkıyor yazmış ağır hasar kaydı mı yazmış?
Babamın da tanıdıklarından da elinden bir sürü ağır hasar kayıtlı araba geçti. Gün içinde sigorta ile anlaşmalı bir sürü iş yapıyoruz ayrıca
3000tl yazdım ama onu misal olarak yazdım.
Ben sana nasıl ağır hasar kaydına çıkıyor onu anlatıyorum sen bana hala aynı şeyi söylüyorsun. Çok biliyormuş gibi konuşan sensin yazacağına önce araştır sonra yaz
Galeri oraya tutar yazmamış belki 10k var belki 50 k var nereden bileyim ben müneccim miyim?
Adam yazmamış gelmiş burada bana sallıyorsun
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, sordum adama. Ağır hasarlıymış.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Arkadaşlar bu bütçeler de 301 bakıyoruz da, pek düzgün bir şey yoktu. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, İzmir ve Manisa çevresi olursa çok iyi olur. Pek böyle konu açmadığım için ne anlatmam gerektiğini bilmiyorum, sorarsanız söylerim.
@Denizgezen
301 tavsiye ederim araç çok rahat kullanımı kolay az yakıyor 3 tane var bizde arabadan memnunuz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
301 tavsiye ederim araç çok rahat kullanımı kolay az yakıyor 3 tane var bizde arabadan memnunuz
Bende tavsiye ederim
Ama arkadaş tuşların yerini beğenmemiş teneke diyor
Fransızın işe gidip gelmek için yaptığı arabanın bizim ülkede pahalı olması nedeniyle premium bir his beklemesi ve istediği sonucu alamadığı için önermiyor.
Bizzat bize gelen bir şirkete aldırdık. Hem onların cebi için hemde rahat olması açısıyla tam 10 tane aldılar
C-elysee var 4 tane kalanı 301
Hepsi 2017 biri 2016
Adamların bir gün şikayet ettiklerini görmedim . Şirket arabası zaten ama hepsi memnun.
Aracın gidişi zaten çok iyi. Konfor açısından premium bir his beklememek lazım.
Malzeme kalitesi olarakta adamların işi gitme arabası olarak yaptığı bir arabada heryeri yumuşak plastik beklememek lazım.
Tuşların yerini bende beğenmiyorum ama olsun o kadar

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Alırsın FORD Olursun LORD :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renault Symbol Fiat EGEA FORD FİESTA

Techno08

80+ Gold
5 kapılı suzuki grand vitara bak bence

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bende tavsiye ederim
Ama arkadaş tuşların yerini beğenmemiş teneke diyor
Fransızın işe gidip gelmek için yaptığı arabanın bizim ülkede pahalı olması nedeniyle premium bir his beklemesi ve istediği sonucu alamadığı için önermiyor.
Bizzat bize gelen bir şirkete aldırdık. Hem onların cebi için hemde rahat olması açısıyla tam 10 tane aldılar
C-elysee var 4 tane kalanı 301
Hepsi 2017 biri 2016
Adamların bir gün şikayet ettiklerini görmedim . Şirket arabası zaten ama hepsi memnun.
Aracın gidişi zaten çok iyi. Konfor açısından premium bir his beklememek lazım.
Malzeme kalitesi olarakta adamların işi gitme arabası olarak yaptığı bir arabada heryeri yumuşak plastik beklememek lazım.
Tuşların yerini bende beğenmiyorum ama olsun o kadar
2 tanesini kiraya veriyoz bizde 1 taneside gunluk bizdeki full+full kiradakiler full olan araba günlük gez toz arabasi preium bi şeyler beklemek için en az 200+ ustu para gözden cikacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom