Çözüldü✓ 12400F'ten 14600KF geçilir mi ? (DDR4)

Onda da hemfikirim, onu da az çok biliyorum ama 2K'da olsa 6700 XT 500-600mhz'lerde çalışıyor, hiç frekans artırmıyor. (Ekran kartında sorun yok Borderlands 3, pubg) oyunlarında full performans çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum, fakat anlayamadım işte bende durumu. İşlemci, ekran kartı, ramler her şey olması gerektiği gibi çalışıyor. Format attım geçen gün değişen bir şey olmadı.
Lol de hz yi sabitle 240fpse eğer gene olmazsa 2K da sadece karakter görselini en yükseğe alın çevreyide düşüğe alın geri kalan herşeyi düşürün bide öyle deneyin

Hocam bende red devil RX6700XT kullanıcısıyım 1080P de kullanıyorum tabi ama 500-600 mhz de helede oyundayken bu şekilde çalışması garip benim mhzler hep 2000 üstünde hangi oyun olursa olsun
İşlemci tabanlı oyunlarda ekran kartı çok kullanılmaz ki bildiğim kadarıyla.

Orası öyle zaten düşen şey MHz değil kullanım olur mhz 2000 üstü ama kullanım 40'larda takılıyor.

Kullandığınız driver WHQL mi

Orası öyle zaten düşen şey MHz değil kullanım olur mhz 2000 üstü ama kullanım 40'larda takılıyor.

Kullandığınız driver WHQL mi
Hiç bilmiyorum ki eve geçince bakabilirim ama şimdi bir reddit forumu varında herkes aynı durumdan müzdarip. Kaldı ki gerçekten 7-8 ay kadar önce böyle değildi diye hatırlıyorum. Yeni güncellemelerde bir şey var gibi.

Sistem güncelleme işini şimdilik rafa kaldırdım, ileride komple değiştirmeyi düşünüyorum. Konu kapanabilir.

Geri