aynen öyle dostum boyum uzun olduğu için ayaklarım da uzun 45 numara krampon bulucam diye tüm şehri gezdim sonunda boyner de buldum bi tane adidasDostum ben 13-14 yaşlarında 1.80 boyundaydım. Şu an 17 yaşındayım ve 1.85 belki 1.86'yım. Boy uzayışında sıçrama ne zaman olduysa ondan sonra uzaması yavaşlıyor. Ben büyük ihtimalle maksimum 1.88'i falan görürüm ancak daha da uzamak cidden istemiyorum, güzel bir şey değilSen de tahminimce benim gibi olursun.
Ha birde söylemeyi unuttum ayağım 46 ,ellerim bilekten orta parmak bitişine 22cmaynen öyle dostum boyum uzun olduğu için ayaklarım da uzun 45 numara krampon bulucam diye tüm şehri gezdim sonunda boyner de buldum bi tane adidas
Ama amcam benim yaşımda 1.79 muş şimdi 1.98190 192 yi zorlarsın bence
Hocam artarsa ben alabilir miyim?sence 1.90 olurmuyum
2.5kmErkekler 21 en geç 23 yaşına kadar uzarlar. Sen ergenliğe girdiğin için anlık olarak uzamış olabilirsin. Tahminimce 187-192 bişi olursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O malum soruyu soran var mı diye bakıcam![]()
TabiHocam artarsa ben alabilir miyim?
tabii2.5km
Tabi
forumda her hafta acilan mistik konu 13 yasinda olup 1 80 boy iyi dahada uzarsinDediğim gibi arkadaşlar annem 1.65 babam 1.88
Hocam bunlara inanmıyorsunuz değil mi?![]()
WISC-R Zeka Testi Nedir, Hangi Yaş İçin Yapılır? - MentalUP
Online IQ testleri ve Wisc-r zeka testi bu sayfada. Wisc R testi nedir, nerede uygulanır, nasıl yapılır gibi soruların cevabını hemen öğren.www.mentalup.net
Boydan daha önemlisi...
Büyüme plaklarım kapalı. 163.8’im ben ne yapayım?18 yaşında 1.64 olanlar ne yapsın?
18 yaşında 1.64 olanlar ne yapsın?
Boyu değil islevi önemli krdsmErkekler 21 en geç 23 yaşına kadar uzarlar. Sen ergenliğe girdiğin için anlık olarak uzamış olabilirsin. Tahminimce 187-192 bişi olursun.
O malum soruyu soran var mı diye bakıcam![]()