15-16k tablet önerisi

amadeus22

80+
Reaksiyon skoru
65
merhabalar bütçem 15-16k pdf ve ders notları için kullanacağım aynı zamanda dizi vs için de kullanabilirim. samsung ya da appe ipad düşünüyorum. kalem olması benim için önemli, sizce hangisini almak daha mantıklı olur? önerebileceğiniz cihazlar nelerdir?

En iyi tablet yazılımı ve kalemle yazma deneyimi Samsung'da. Tab S10 FE tavsiye ediyorum. iPadOS 26 rezil durumda.

Bütçenizi artırabiliyorsanız 12 GB /256 GB modeli daha uzun ömürlü olur.

çok teşekkürler hocam bende bunu almayı düşünüyordum. 12 256 ya bence gerek yok çok para da harcamak istemiyorum. malum öğrenciyim...

En iyi tablet yazılımı ve kalemle yazma deneyimi Samsung'da. Tab S10 FE tavsiye ediyorum. iPadOS 26 rezil durumda.

Bütçenizi artırabiliyorsanız 12 GB /256 GB modeli daha uzun ömürlü olur.

Üstüne az daha koyup daha iyi bir şey alınabilir mi o farka değecek cihaz var mı

uzun süre kullanayım dersen kesinlikle s11 öneririm ipad air m3ten daha iyi ipad pro m4ten biraz daha kötü bi tablet
Uzun süre tabi isteyebilirim ama o fiyat farkına bir tık fazla. Peki sence bunların yurt dışı modeli alınır mı özellikle apple tarafında

Samsung s serisi herhangi birini alabilrisin hocam pdf ve genel takılma olarak gayet yeterliler fazlasına gerek yok. Samsungun ekranı 4 5 e bölme mevzusu çok işe yarıyor. Kalemi de olması büyük avantaj tek fiyatta.

Uzun süre tabi isteyebilirim ama o fiyat farkına bir tık fazla. Peki sence bunların yurt dışı modeli alınır mı özellikle apple tarafında
ipad pro m4 bulursan olur air ekranı çok kötü
ama tablette yurtdışı fiyatları arasında telefon gibi fark yoktu sanki

ipad pro m4 bulursan olur air ekranı çok kötü
ama tablette yurtdışı fiyatları arasında telefon gibi fark yoktu sanki
Biraz da olsa ucuza bulunuyor tr 55k civarı yanlışım yoksa 37 40k civarında satıyorlardı. O fiyatlara da çıkmak istemiyorum sence fark koyulup s11 almak mantıklı mı 10k falan oynuyor

Üstüne az daha koyup daha iyi bir şey alınabilir mi o farka değecek cihaz var mı
Lenovo Yoga Tab'ın fiyatına göre epey güçlü bir donanımı var. Türkiye'ye yeni gelen bir model. Yurt dışı forumlardan kullanıcı deneyimlerine bakmakta fayda var.

Biraz da olsa ucuza bulunuyor tr 55k civarı yanlışım yoksa 37 40k civarında satıyorlardı. O fiyatlara da çıkmak istemiyorum sence fark koyulup s11 almak mantıklı mı 10k falan oynuyor
İmkanınız varsa Tab S11 alın. Bence de fiyatını en çok hakeden tablet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,011
Üyeler
189,020
Son üye
Özgür_Captain
Geri