150-250cc scooter motor önerisi

donpoldo

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
185000
Merhaba, 125cc scooter kullanıyordum yükseltme kararı aldım fakat piyasaya hiç hakim değilim, hangi markayı soruştursam altında dünyanın en kötü markasıymışcasına yorumlar görüyorum. 250cc scooter düşünüyorum, önceliğim scooter ama güzel naked ya da racing motorlara da açığım. Bütçem 200 bin civarında ve bu fiyat aralığında sıvı soğutmalı, parça ve bakım sıkıntısı çekmeyeceğim bir motor arıyorum. İkinci el almayı düşünmüyorum çünkü günümüzde çok hilesi dönüyor. Bu fiyatlarda motor araştırmama rağmen çoğu hava soğutma ve şişirilmiş motorlar, markası kötü olmasına rağmen tanıdıklarımında kullandığı RKS FRECCIA 150 modelini düşünür oldum ama gönlümde 200-250cc scooter yatıyor, yardımcı olursanız sevinirim

pcx 125 yamaha namx lere bakabilirsin birde
bunların fiyatları uygun diğer markalara göre sym ve kymko lara bak scooter için
O FİYATLARA HONDA CB250R FORZA250 YADA XMAX250(benim tercihim) 200 bine sakın mt25 ve r25 e girme
ÇİN MALI motosiklet alma hem parça sıkıntısı vs çekersin hemde parça fiyatları motorfiyatına göre pahalı oluyor genelde
xmax 250 al geç tamam yeni kasasını alamazsın ama 2019 vs bulabilirsin

pcx 125 yamaha namx lere bakabilirsin birde
bunların fiyatları uygun diğer markalara göre sym ve kymko lara bak scooter için
O FİYATLARA HONDA CB250R FORZA250 YADA XMAX250(benim tercihim) 200 bine sakın mt25 ve r25 e girme
ÇİN MALI motosiklet alma hem parça sıkıntısı vs çekersin hemde parça fiyatları motorfiyatına göre pahalı oluyor genelde
xmax 250 al geç tamam yeni kasasını alamazsın ama 2019 vs bulabilirsin
İkinci ellerde önerdiğiniz scooterlardan kaç KM’ye kadar uygun görüyorsunuz? Biraz inceledim ve 80-100 bin KM’ler gördüm ve göz korkuttu.

benim şahsi tercihim max40 bin 30 bin km de tracer 700 üm vardı memnundum bizim bir abide 50 küsür binde xsr900 var ama bizim ülkede 80 bin 100 bin sıkıntı dediğim gibi max 40k ya kadar al ve istanbulda yaşıyor isen analiz motoexper e git yada bildiğin sağlam bir ustaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...x-max-abs-aksesuarli-hatasiz-1275343400/detay
buyrun örnek olarakc

benim şahsi tercihim max40 bin 30 bin km de tracer 700 üm vardı memnundum bizim bir abide 50 küsür binde xsr900 var ama bizim ülkede 80 bin 100 bin sıkıntı dediğim gibi max 40k ya kadar al ve istanbulda yaşıyor isen analiz motoexper e git yada bildiğin sağlam bir ustaya

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...x-max-abs-aksesuarli-hatasiz-1275343400/detay
buyrun örnek olarakc
Tavsiyeniz için teşekkür ederim önerdiğiniz motor da gerçekten güzelmiş o zaman ilk amacım 20 binlerde temiz olduğuna emin olduğum modellerden bakmaya başlamak olacak. İlginiz için teşekkür ederim

evet aynen öyle 30bin e kadar bakabilirsin 220küsür olanlara da bak sonuçta indirim yapıyorlar piyasa ölü oldduğu için

evet aynen öyle 30bin e kadar bakabilirsin 220küsür olanlara da bak sonuçta indirim yapıyorlar piyasa ölü oldduğu için
Sizi Instagramdan eklesem uygun mudur, alacağım zaman sizinle de paylaşırım bilgili birisine benziyorsunuz

Hocam iyi akşamlar bütçeniz varsa xmax veya forza alın önerim forza olur çünkü xmax çok yakıyor

Hocam iyi akşamlar bütçeniz varsa xmax veya forza alın önerim forza olur çünkü xmax çok yakıyor
Aralarında 1-2 litre miktarları oynamıyorsa xmax gözüme daha güven verdi. HakanGedis beyefendinin de önerdiği 2019 modelleri gerçekten halen güncel duruyor. Şu anlık ona karar kıldım

Sizi Instagramdan eklesem uygun mudur, alacağım zaman sizinle de paylaşırım bilgili birisine benziyorsunuz
sıkıntı yok kullanıcı adım aynnı isim soy ismi mi yaz çıkar motorlar fotoğrafım var

Hocam iyi akşamlar bütçeniz varsa xmax veya forza alın önerim forza olur çünkü xmax çok
aralarında daqğlar kadar fark olmıcaktır he forza kötü mü değil ama tercihim xmax

200 bine en temiz en sorunsuz sym joyride 300 alınır. Mis gibi uzun yıllar binilir. Sorunsuz motordur. 2. Eli biraz zayıf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,792
Üyeler
185,954
Son üye
Phanter
Geri