Neler Yeni

1500-2000 TL Klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Kostik
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba, 6 ay önce Monster mekanik klavye aldım ve 6 ayda iki kere w tuşu ve bazı tuşlar basmama şikayetinden götürdüm 2. götürdüğümde iade talebinde bulunmuştum ve iade sağlandı. 1500-2000 TL arası bir mekanik klavye alacağım bilek destekli ve numlock olacak şekilde, red switch veya blue switch olabilir. Önceliğim dayanıklılık, artık servislere gitmekten ve uğraşmaktan bıktım şimdiden teşekkürler ilginiz için.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Arkadaşlar merhaba, 6 ay önce Monster mekanik klavye aldım ve 6 ayda iki kere w tuşu ve bazı tuşlar basmama şikayetinden götürdüm 2. götürdüğümde iade talebinde bulunmuştum ve iade sağlandı. 1500-2000 TL arası bir mekanik klavye alacağım bilek destekli ve numlock olacak şekilde, red switch veya blue switch olabilir. Önceliğim dayanıklılık, artık servislere gitmekten ve uğraşmaktan bıktım şimdiden teşekkürler ilginiz iç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Kostik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Numlock ve bilek destekli alacağım bunun dışında önerin var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Greewe önerini bekliyorum hocam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Kostik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 4000 TL civarına çıkacağım sanırım, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
4K civarına Razer Huntsman V2 bakabilirsin. Türkçe olması şar değil, değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
%100 olarak ne öneriyorsun peki hocam apex pro mu?
hocam steelseries apex 9 mini kullandım ben de ve şunu söyleyebilirim ki marka olarak kesinlikle çok kaliteli. yazılımı vs mükemmel rahat. eğer tklye okeyseniz alabilirsiniz ancak %100 klavye olsun dersen Razer Huntsman V2 bakabilirsin. masamda yer açmak için %60 klavyeye geçene kadar 1.5 yıl civarı kullandım kendisini.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Kostik
hocam steelseries apex 9 mini kullandım ben de ve şunu söyleyebilirim ki marka olarak kesinlikle çok kaliteli. yazılımı vs mükemmel rahat. eğer tklye okeyseniz alabilirsiniz ancak %100 klavye olsun dersen Razer Huntsman V2 bakabilirsin. masam da yer açmak için %60 klavyeye geçene kadar 1.5 yıl civarı kullandım kendisini.
teşekkür ederim.

Top Bottom