15k Civarı Tablet Önerisi

Reaksiyon skoru
33
Üniversitede genelde tutmak, çizim yapmak vs amacıyla kullanmak istiyorum. Film, dizi ve video izlerim sürekli ekranın kaliteli olması benim için önemli. Arada bir oyun da oynarım ama asıl amacı oyun değil ip 17 pro kullanıyorum genelde ondan oynarım zaten. Kalemi kaliteli olsun. Kalem klavye dahil modellere bakıyorum. Marka takıntım yok Huawei honor gibi markaları severim genelde xiaomiden uzak durmaya çalışıyorum. Şöyle bir paket var 16400e geliyor sizce alınır mı?

Neden? Daha önce s9fe plus deneyimledim kalem hissiyatı çok hoşuma gitmedi. Önerme sebebiniz nedir?
tab s10fe var bende de bu fiyatlarda en verimli pen onda olursa honor pad v9 iyidir ama fiyatları çok arttı

Üniversitede genelde tutmak, çizim yapmak vs amacıyla kullanmak istiyorum. Film, dizi ve video izlerim sürekli ekranın kaliteli olması benim için önemli. Arada bir oyun da oynarım ama asıl amacı oyun değil ip 17 pro kullanıyorum genelde ondan oynarım zaten. Kalemi kaliteli olsun. Kalem klavye dahil modellere bakıyorum. Marka takıntım yok Huawei honor gibi markaları severim genelde xiaomiden uzak durmaya çalışıyorum. Şöyle bir paket var 16400e geliyor sizce alınır mı?

Ekran içinse tek önerim;

Honor pad v9 yanında klavye ve kalem hediye satıcı hepsiburada IMAX Enhanced Sertifikalı 8 haporlorlu 144hz + Google konusunda sorun da yaşamazsın ama Huawei de iyi marka he eğer ben oled ekran istiyorum diyorsan en iyi seçenek üstte arkadaşın dediği Casper h10. Onun fiyatı da normalde 18k ama vatanda kalem+ klavyesiz kılıf ile 16,7k ya geliyor. Ancak oled ekran dışındaki tüm kulvarlarda honor daha iyi yanlis bakmadiysam
Düzenleme amazonda 10000 TL ye 1000 TL kupon ile 17k ya geliyor satıcı honor

Son düzenleme:
kirin işlemci can çekiştirebilir bir de google işleri var
Kirin işlemci neden can çekiştiriyor aile evimde matepad pro var herhangi bir problemini görmedim Google işleri de ilk zamanlardaki gibi değil bi sıkıntısı yok sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran içinse tek önerim;

Casper çok ilgilendiğim bir marka değil kalitesi bende şüphe uyandırıyor belki de öncesinde kullandığım telefonlardandır bilemiyorum ama sadece ekran için değil aynı zaman da çizim için de istiyorum modelleme vb ufak tefek işler için bahsettiğiniz gecikme konusu beni biraz itti bu modelden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honor pad v9 yanında klavye ve kalem hediye satıcı hepsiburada IMAX Enhanced Sertifikalı 8 haporlorlu 144hz + Google konusunda sorun da yaşamazsın ama Huawei de iyi marka he eğer ben oled ekran istiyorum diyorsan en iyi seçenek üstte arkadaşın dediği Casper h10. Onun fiyatı da normalde 18k ama vatanda kalem+ klavyesiz kılıf ile 16,7k ya geliyor. Ancak oled ekran dışındaki tüm kulvarlarda honor daha iyi yanlis bakmadiysam
Düzenleme amazonda 10000 TL ye 1000 TL kupon ile 17k ya geliyor satıcı honor
Almışken klavye de istiyorum benim için kullanacağım alanlarda işimi baya bi kolaylaştırıyor bahsettiğiniz honor modelinin üstüne klavye almak istesem bildiğim kadarıyla şuan klavyeler 3 bin civarında bütçemi fazlasıyla aşıyor totalde

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,154
Üyeler
195,552
Son üye
GeistZ333
Geri