16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
Boyun bana göre orta fakat kilon cidden az. Doktora görünmende fayda var.16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
Sence fazla mı kısayım ve kilom nasılDeğiştiremeyeceğin ve nasıl şekilleneceğini bilmediğin şeyler hakkında fazla düşünme bence.
Bunun testi yapılıyordu hastanede, ortalama şu boya ya da şu yaşa kadar uzarsın diye.
Deri kemiğim harbiBoyun bana göre orta fakat kilon cidden az. Doktora görünmende fayda var.
İyi bence, ortalama.Sence fazla mı kısayım ve kilom nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deri kemiğim harbi
Dediğim gibi en iyisi doktora görünmek büyük ihtimal metabolizmanız hızlı çalışıyor olabilir.Sence fazla mı kısayım ve kilom nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deri kemiğim harbi
İyi bence, ortalama.
Kiloyla alakalı doktora gidebilirsin sadece(Kontrol amaçlı), az önce dediğim boy içindi.
Tamamdır yarın bakacağımDediğim gibi en iyisi doktora görünmek büyük ihtimal metabolizmanız hızlı çalışıyor.
Moralimi düzelttin kanks teşekkürlerİdeal kilondasın dostum ne az ne çok hatta nokta atışı yapmışsın. Boyundan 110 çıkarırsan ideal kilon ortaya çıkar. Bunun için doktora gitmeni tavsiye etmem. Ama ideal kilonun üzerinde olman senin için daha faydalı olabilir.
Boy kapakçığı var eğer o kapak kapalıysa daha uzamazsın.Değiştiremeyeceğin ve nasıl şekilleneceğini bilmediğin şeyler hakkında fazla düşünme bence.
Bunun testi yapılıyordu hastanede, ortalama şu boya ya da şu yaşa kadar uzarsın diye.
Np knk problem yokMoralimi düzelttin kanks teşekkürler