Kendi üzerimde test ederek söylüyorum: Bir yere kadar metobolizmanı hızlandırırsan çok çok iyi kilolar verebilirsin. Sana en basitinden kendi uyguladğım methodu söyleyim
1) Su. Boyutuna göre günde 4LT su içmen lazım. Not: Kilo verdiğini belirgin bir şekilde gördüğün zaman 3L ye düşürebilirsin.
2) Oksijensiz kal. Çok basit evin etrafında koşarak 5 dk gidersen artık oksijen alamadığını farkedeceeksin. Bu anı yaşadıktan sonra 30 sn - 1dk kadar böyle koşmaya devam et. Sonra gerçekten organlarının ve damarlarının çalıştığını hissedeceksin. Not: Günde 1 defa sıcak olmayan bir zamanda yaparsan iyi olur. (Terleme çok yani koştuğun sırada)
3) Soğuk Duş. Gerçekten soğuk duş ama. İnternetten de bakabilirsin zirilyon yararı var. Not: Bunu koşudan sonra yaparsan gerçekten tüm vücudun nane şekeriyle ferahlamış gibi olacak.
Şimdi bu adımların hepsini akşam yapıp koltuğa uzandığında aşırı enerji, ferahlama ve tüm kaslarında yanma hissi olacak. Normal. Buınları birkaç gün boyunca yapınca gerçekten açıldığını hissedersin. Günün ne saati olursa olsun aşırı enerji dolu olursun. Yediğin şeyi hemen atarsın. İşte metabolizman hızlandı. Bunu hayat biçimi haline getirebilirsin.
Bunların dışında düzenli uyku düzeni (yani saatler önemli değil düzenli olsun yeter. )En azından ben öyle düşünüyorum)
Birde yemek istersen sık sık ekşi şeyler ye. Limon, zencefil, kişi göre şeftali.
Tekrar söylüyorum BEN BUNDA PROFESYONEL değilim. Vücüdümdaki etkisini söylüyorum. Bunun sayesinde kaslı olmadım. Falza kilolarımdan kurtuldum. Kas erimesi yaşamadım.