Neler Yeni

17 yaşındayım kilo nasıl verebilirim?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
1000 kalori çok az o kadar yapma sen ağır yaşam hastası değilsin
valla hocam zaten günlük anca içecek ve yiyecek ile 2500 kalori aldığımı düşünüyorum biraz sıkmaya başladım kendimi bakalım ne olacak.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Şöyle Yapıyorum zaten ekmek yemiyordum uzun süredir sadece içecek çok içiyordum. Şuanda Sadece 1000 kalori alıyorum günlük ve 10k adım atıyorum her gün.kışında spora başlayacağımda çok daha rahat başlayabileceğimi düşündüm. Bi yandan kalori açığı yapıyorum bi yandan da 10k adım atıyorum şuanda iyi midir ?
Aşırı fazla kalori açığı bırakmak sağlıklı değil
Şu videoda bilimsel olarak açıklıyordu sanırsam.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Şöyle Yapıyorum zaten ekmek yemiyordum uzun süredir sadece içecek çok içiyordum. Şuanda Sadece 1000 kalori alıyorum günlük ve 10k adım atıyorum her gün.kışında spora başlayacağımda çok daha rahat başlayabileceğimi düşündüm. Bi yandan kalori açığı yapıyorum bi yandan da 10k adım atıyorum şuanda iyi midir ?
Evde spor yapsana mekik şınav falan yavaştan formun toparlar

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
hocam o zatn yapılırda spora gitmeye utanıyorum o spor salonuna tek girip herkes benle dalga geçecekmiş gibi
o olay herkes de oluyor hocam inan ki herkes kendi ile ilgilenmekten sana bakamıyor

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI
SONUNDA!!
Ek olarak salona gitmeye utanma. Arkadaşın varsa onunla başla, ortama alışınca ve gelişim görmeye başlayınca bırakamayacaksın. Ve hızlı gelişim bekleme, biraz zaman alıyor. :)

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
Kendi üzerimde test ederek söylüyorum: Bir yere kadar metobolizmanı hızlandırırsan çok çok iyi kilolar verebilirsin. Sana en basitinden kendi uyguladğım methodu söyleyim

1) Su. Boyutuna göre günde 4LT su içmen lazım. Not: Kilo verdiğini belirgin bir şekilde gördüğün zaman 3L ye düşürebilirsin.

2) Oksijensiz kal. Çok basit evin etrafında koşarak 5 dk gidersen artık oksijen alamadığını farkedeceeksin. Bu anı yaşadıktan sonra 30 sn - 1dk kadar böyle koşmaya devam et. Sonra gerçekten organlarının ve damarlarının çalıştığını hissedeceksin. Not: Günde 1 defa sıcak olmayan bir zamanda yaparsan iyi olur. (Terleme çok yani koştuğun sırada)

3) Soğuk Duş. Gerçekten soğuk duş ama. İnternetten de bakabilirsin zirilyon yararı var. Not: Bunu koşudan sonra yaparsan gerçekten tüm vücudun nane şekeriyle ferahlamış gibi olacak.

Şimdi bu adımların hepsini akşam yapıp koltuğa uzandığında aşırı enerji, ferahlama ve tüm kaslarında yanma hissi olacak. Normal. Buınları birkaç gün boyunca yapınca gerçekten açıldığını hissedersin. Günün ne saati olursa olsun aşırı enerji dolu olursun. Yediğin şeyi hemen atarsın. İşte metabolizman hızlandı. Bunu hayat biçimi haline getirebilirsin.

Bunların dışında düzenli uyku düzeni (yani saatler önemli değil düzenli olsun yeter. )En azından ben öyle düşünüyorum)
Birde yemek istersen sık sık ekşi şeyler ye. Limon, zencefil, kişi göre şeftali.

Tekrar söylüyorum BEN BUNDA PROFESYONEL değilim. Vücüdümdaki etkisini söylüyorum. Bunun sayesinde kaslı olmadım. Falza kilolarımdan kurtuldum. Kas erimesi yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emre Ayaz
hocam o zatn yapılırda spora gitmeye utanıyorum o spor salonuna tek girip herkes benle dalga geçecekmiş gibi
kanki spor salonu şart değil sana önerim sabah kalkınca aç karnına egzersiz yap bu dışarıda koşu veya yürüyüşte olabilir evde şınav mekik squat da olabilir

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
kanki spor salonu şart değil sana önerim sabah kalkınca aç karnına egzersiz yap bu dışarıda koşu veya yürüyüşte olabilir evde şınav mekik squat da olabilir
Artık 85 kiloya düştüm rahatladım 107 kiloydum :D

Galatasaray8

80+ Bronze
Arkadaşlar Merhaba boyum 1.76 yaşım 17 96 kilo falanım ve 80 e falan düşmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim sadece sporla mı olur yani sporsalonuna kilolu olarak gitmekten çekiniyorum ve utanıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Kankam spora yazıl koş koşabildiğin kadar ekmek yeme yağsız beslen ama aç kalma iş bitmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu yeni sandım ya lan

.RBO.

80+ Silver
Hiç öyle düşünme tek başıma gittim biraz biliyordum 3-4 ay geçti şu anda ben oraya geldiğimde orda olanlardan daha iyiyim vazgeçme sistemsel ve akıllı çalış hisset formu koru acıyı hisset yüzün garip hallere bürünsün ama yapmaya devam et
Sistemsel ilerlersen 3-4-5 ayda gym rat olmak mümkün 😄 önemli olan ilerisini görmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada spor a tek basına gitmek daha iyi dikati kendi üstünde topla yanında senin gibi veya senden daha kötü biri varsa seni aşşağıya çeker iyi biri varsa onu bilemem ama tek başına öğrenilmeli bir gün yanında biri olmassa ne olacak 🤔 gitmeyecekmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
darrly dark
asasdaskjnhbgvfcd

Son düzenleme:
Top Bottom