Yardım 2.500-4500 TL arası klavye önerisi

ManauXq

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar yeni aldığım sisteme ekipmanlar arıyordum.Klavye için 2500 TL'ye kadar( gerekirse biraz arttırabilirim) uzun ömürlü kaliteli bir model arıyorum. Switchler çok fark etmez ama red olsa daha iyi olur gibi. Görünüşü güzel, F/P ve kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum. Manyetik olursa sevinirim. Klavye boyutu %100 olursa daha iyi ama uygun fiyata %75'ler de olabilir.

Teşekkürler :)

Selamlar yeni aldığım sisteme ekipmanlar arıyordum.Klavye için 2500 TL'ye kadar( gerekirse biraz arttırabilirim) uzun ömürlü kaliteli bir model arıyorum. Switchler çok fark etmez ama red olsa daha iyi olur gibi. Görünüşü güzel, F/P ve kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum. Manyetik olursa sevinirim. Klavye boyutu %100 olursa daha iyi ama uygun fiyata %75'ler de olabilir.

Teşekkürler :)
uygun fiyatlı bişşi isterseniz royal kludge r75 bakabilirsiniz

neden hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fun60 görünüşü açısından pek hoşuma gitmedi
fiyat acisindan o switch ve malzeme kalitesini hakketmeyen bir urun + kablolu

bunu tuetdisindan 2.800 e filan alabilirsin

bunu tuetdisindan 2.800 e filan alabilirsin
peki max o fiyata kadar türkiyeden alabileceğim görünüşü bu şekil ve kaliteli bi klavye önerebilir misin?

neden hocam ?

fun60 görünüşü açısından pek hoşuma gitmedi
Kablolu ve sadece kendi switch türünü hot swap olarak destekliyor yazmışlar o yüzden kötü

Kablolu ve sadece kendi switch türünü hot swap olarak destekliyor yazmışlar o yüzden kötü
hot swap yok mu yani bunda?

ayrıca 889tl cashback veriyormuş 3700 bu klavye için iyi olmaz mı?

Son düzenleme:
Geri